15 Mart 2017 Çarşamba

Her Kadın Çiçektir / Çiçek Filosu

Herkese Merhaba

Hayatımızda zaten özel olan insanları daha da özel hissettirmenin türlü yolu var.Bunlardan en güzeli şüphesiz ki ansızın kapımızı çalan bir buket çiçek...

Çiçek Filosuyla ilk tanışmam işe gittiğimde beni masamda bekleyen kocaman mis gibi kır çiçekleriyle süslenmiş orkidemle oldu . Çiçek filosunun adıma özel gönderdiği mis kokulu çiçeklerim bürün spor salonunun ilgisini çekiyordu kendimi nasıl özel hissetmiştim anlatamam ... 



Bir diğer mutluluğum da başka bir işe başladığım zaman erkek arkadaşımın masama yolladığı güzellikler oldu.Ayıcıklı çiçeklerim yine bütün salonun ilgisini çekmişti . Herkesin aaa ne kadar şanslı kız bakışı bile bizi mutlu etmeye yetiyor bence :)


İşte bizi mutlu etme bu kadar basit :)

Sizde sevdiklerinize Çiçek filosunda renk renk çeşit çeşit çiçekler yollayabilirsiniz . Benim yeni favorim şuan çok moda olan kutu içerisindeki güller bayıldım onlarada siteden ulaşabilirsiniz.


Bu şekilde katagorilere göre istediğiniz çiçekği bulabilir ve gönderebilirsiniz . Ayrıca instagram sayfasını takip edersiniz her hafta gerçekleşen çekilişlere katılıp sizde güzel bir buket çiçek kazanabilirsiniz :)

9 yorum:

  1. Özel günlerimiz için aklımızda olsun o zaman şekercim :) ayrıca ayılı çiçeğin de pek kıskanılası ^_^ öperim!

    YanıtlaSil
  2. Bu yazıyı beyler okumalı bence :D

    YanıtlaSil
  3. Eşlere gönderilesi yazı bu:)

    YanıtlaSil
  4. Ayy harika çiçeklere bayılırım hemen bakayım siteye :)

    YanıtlaSil
  5. Eşimin doğum günü için bende ona mı yollasam hep onlardan beklememek gerek

    YanıtlaSil
  6. orkidelerim benim de bol miktarda var, orkide verenlerimiz çiçek verenlerimiz azalmasın Amin :D

    YanıtlaSil