17 Ağustos 2020 Pazartesi

Pierre Cardin Paris Kozmetik / Avrupa Networking

 Herkese merhaba

Bugün size Pierre Cardin Kkozmetik - Avrupa Networking 'i anlatmak istiyorum.1 milyondan fazla üyesi olan ve eşsiz kazanç paylaşım modeliyle binlerce insana milyonlarla TL kazanç sağlıyor.Bu sisteme üye olup ömür boyu kazanç elde edebilirsiniz.

Kendi markaları olan Pierre Cardin Paris , DoReMi , Miorre , MioFit , Alberto Taccini ,MioClean , markaları ile kozmetik ,kişisel bakım , spor giyim , iç giyim , pijama ,tayt , ev temizlik , ürünleriyle kocaman bir ürün yelpazesine sahip.

Hem kendi ihtiyaçlarınızı karşılayıp hemde çevrenizin ihtiyaçlarını karşılayarak prim kazanabilirsiniz.



Kime Satacağım?

Başta kendiniz olmak üzere toplumun her kesiminden herkes sizin potansiyel müşteriniz. Çünkü, iç giyim ve çorap hepimizin temel ihtiyaçları arasında yer alıyor. Unutmayın, kendi ihtiyaçlarınızı çok ama çok ucuza giderebileceksiniz.

Kimler Satıcı Olabilir? Ne Kazanacağım?

Ev hanımları, emekliler, memurlar, çalışanlar, öğrenciler ve ailesine ya da kendi bütçesine ek gelir sağlamak isteyenler. Kısaca ben bu işten para kazanmak istiyorum diyen herkes.

Az bir zaman ayırarak cep harçlığınızı kazanabilir, mutfağınızın ihtiyaçlarını giderebilir, çocuklarınızın servis giderini karşılayabilirsiniz. Biraz daha fazla zaman ayırarak kiranızı hatta ev/araba taksitinizi bile ödeyebilirsiniz.

Başarılı Olabilir miyim?

Bugüne kadar hiç böyle bir iş yapmamış olabilirsiniz. Bu işi yapmak için bilgisayar bilgisine, yabancı dile, satış tecrübesine vb. özelliklere sahip olmanız gerekmiyor. İhtiyacınız olan tüm destek ve eğitimleri Avrupa Networking size sağlayacaktır. Başaracaksınız ...




Kataloğu alıp satışa nasıl başlayabilirim?

Avrupa Networking temsilcisi olmak için yabancı dil, bilgisayar bilgisi, tecrübe, sermaye, eğitim gerekmez. Ben bu işten para kazanmak istiyorum diyen herkes temsilcimiz olabilir.

0216 – 420 0 966 numaralı telefonumuzu arayarak ya da www.avrupanetworking.com adresinden “Temsilcimiz Olun” formunu doldurarak kayıtlı satıcımız olabilirsiniz.

Sattığım Ürünlerden Ne Kadar Kazanacağım?

%50'ye varan kar marjları veriyoruz. Evet! Fiyatlı katalogumuzda yer alan ürünleri katalog fiyatından sattığınızda size %50'ye varan kar kalıyor.

Örn. 150 TL’lik sipariş aldığınızda bu ürünleri bizden;

150 TL / 1,50 = 100 TL’den alacaksınız. KAZANCINIZ: 50 TL

300 TL sipariş aldığınızda kazancınız tam 100 TL olacak.

3.000 TL sipariş aldığınızda tam 1.000 TL kazanacaksınız.




Nasıl Üye Olabilirim?

  • İnternet sitemizden üye olmak için ana sayfada Temsilcimiz Olun sekmesine tıklayın.
  • Eğer sistemimize dâhil bir başka kişinin referansıyla üye olacaksınız açılan formda Referans Temsilci Kodu kısmına kişinin temsilci numarasını yazın. Böylece o kişinin alt üyesi olarak sistemde kaydınız açılmış olacaktır.
  • Referans Temsilci Kodu kısmını boş bırakırsanız doğrudan şirkete bağlı olarak üyeliğiniz onaylanır.
  • Sizden talep edilen bilgileri doğru ve eksiksiz şekilde temsilci kayıt formuna yazmaya devam edin.
  • Formu doldururken adres bilgilerinizi sıralamaya uygun şekilde yazın. Mahalle, cadde, sokak, kapı no, daire no sıralamasında yazarsanız siparişlerinizin tarafınıza ulaşması daha kolay olacaktır.






2 yorum:

  1. Çok kişide görüyorum Pierre Cardin ürünlerine bu ara :) Ama rujun ve allığın rengi de pek hoşmuş. Kar kısmı dikkatimi çekti benim, avantajlı duruyor. Aklımda olsun! Çok öperim!

    YanıtlaSil