6 Mart 2014 Perşembe

Eski Sevgiliyi Kazanma Yolları

Bir kaç haftadır bu konu üzerinde resmen okumadığım yazı kalmadı diyebilirim . Hatta Yeni bir pucca doğuyor sanırım :D

Bu maddelerin bir çoğunuz size yakın çekreniz nerdeyse hergün sıralamıştır ama birde burdan okuyun belki daha faydalı olur :) Tabiiii hala onu kazanmak istiyorsanız !!!

Bir ayrılığın acısını mı çekiyorsunuz? Konuştuğunuz herkes ilişkinizin bittiğini ve hayatınıza devam etmeniz gerektiğini mi söylüyor? Peki ya bitmek zorunda olmasaydı? Ya bu ilişki için mücadele etmek ve onu yeniden kazanmak istiyorsanız?
Ayrılıklar çok kötü deneyimlerdir. Kalbiniz acır, depresif hissedersiniz, öfke duyarsınız ve kafanız karmakarışık olur. Bu dönemde ilgiye ve yardıma muhtaç olmanız normaldir. Fakat eski sevgilinizi geri kazanmak istiyorsanız, sakin olmalı, alıngan davranmamalı ve bir plan yapmalısınız. Ayrılıkların %90’ı tersine çevrilebilirdir ve doğru zamanda, doğru şeyleri yaparsanız, eski sevgilinizin size geri dönmesini sağlayabilirsiniz.
Bu makale ihtiyacınız olan planı yapmanızda size yardımcı olmak için hazırlandı. Merak etmeyin bu plan eski sevgilinizin üzerinde uygulamanız gereken bir takım akıl oyunlarını içermiyor. Bu plan daha çok insan psikolojisine dayanmaktadır ve eski sevgilinizi yeniden kazanmak için insan psikolojisinin ilkelerini nasıl kullanacağınızı size gösterecektir. Bu ''Eski Sevgilinizi Kazanmak İçin 3 Adım Planı’’ makalesini tamamen okumadan harekete geçmemenizi tavsiye ederiz.


Eski sevgilinizi 3 adımda geri kazanın

1.Adım

3 adım planının birinci bölümünde insanların ayrılıklardan sonra yaptıkları en büyük hatalardan bahsedeceğiz. Bu son derece yaygın olarak yapılan hatalar, eski sevgilinizle yeniden bir araya gelme şansınızı azaltacaktır. Bu yüzden planın bu ilk adımı gerçekten önemlidir. Her hatayı dikkatle okuyun ve bunlardan sakının.

Yalvarmak, yakarmak

Ayrılıklardan sonra insanlar eski sevgililerinin kendilerine dönmesini sağlamak için onlara yalvarır ve bu davranış, anda yapılacak en büyük hatadır. Biliyoruz, yalvarmak bu noktada yapılacak en doğru şey gibi gözükse de, inanın bize değil.
Kimse ilgiye muhtaç biriyle olmak istemez. Yalvarmak ve yakarmak gerçekten iticidir ve bu davranışlarınız eski sevgilinizin sizden daha da uzaklaşmasına neden olacaktır. Ve sizden ayrılmakla doğru bir şey yaptıklarını düşünmelerine yol açacaktır.

Paspas Sendromu

Paspas Sendromu sevgilinizi memnun etmek için kendi mutluluğunuzu feda etmektir. Yeniden bir araya gelmek için hiçbir talepte bulunmadan sizden yapmanızı istediği her şeyi kabul etmeniz anlamına gelir.
Eğer kendinizi “lütfen gitme, senin için her şeyi yaparım” türünden sözcükler sarf ederken buluyorsanız, siz de paspas sendromu yaşıyorsunuz demektir. Bu sendromu yaşamayı kimse istemez çünkü ilk olarak, bu çok iticidir. Kendi görüşleri, hisleri ya da ihtiyaçları olmayan birini kimse çekici bulmaz. Bu yüzden onun ayakları altında paspas olmanız, eski sevgilinizi yeniden kazanmak için yanlış bir yol olacaktır. İkinci olarak,  bu şekilde eski sevgilinizi geri kazansanız bile mutsuz ve muhtemelen uzun sürmeyecek boğucu bir ilişkiniz olacaktır. Eminiz istediğiniz şey bu da değildir.

Mesaj bombardımanı, sarhoşken yapılan telefon aramaları

Bu da çok sık yapılan hatalardan biridir ve onunla bir araya gelme şansınızı baltalar. İnsanlar biraz iyi zaman geçirip ayrılıklarını unutmak için dışarıya çıkarlar ve birkaç kadeh içkiden sonra eski sevgililerini arayıp, kendilerini aptal durumuna düşürürler. Ne pahasına olursa olsun, bundan kaçının
Eski sevgilinizi yeniden kazanmak için fazla ortalıkta görünmemeye çalışmalısınız. (Planın 2. adımında açıklanacaktır). Onu telefonla sürekli aramanız ya da mesaj atmanız, sizin ilgiye muhtaç ve yapacak başka bir şeyi olmayan biri gibi görünmenize neden olur. Daha önce de söylediğimiz gibi muhtaç görünmek iticidir ve bundan kesinlikle sakınmalısınız.

Onu sevgi ve ilgiye boğmak

Eski sevgilinizi yeniden kazanmanın en mantıklı yolu ona ne kadar değer verdiğinizi ve onu ne kadar çok sevdiğinizi göstermek gibi görünebilir. Ancak bize güvenin bu iyi bir yaklaşım değildir.
Büyük ihtimalle eski sevgiliniz onu sevdiğinizi ve ona ne kadar değer verdiğinizi zaten biliyor. Hatta sizinle bir ilişkisi vardı, yani muhtemelen o da size değer veriyor. Fakat yine de sizden ayrılmaya karar verdi, değil mi? Bu yüzden “seni seviyorum” ya da “sana çok değer veriyorum” türü cümleler eski sevgilinizin şu anda duymak istediği şeyler değildir. Aşırı sevgi ve ilgi gösterisi onu sizden daha da uzaklaştırabilir.

Tüm gücü ona vermek

Bu noktada, ilişkinizi bitiren eski sevgiliniz olsa bile, tüm gücü ve kontrolü ona vermeye kalkmayın. Her zaman onun için elde edilebilir olmayın. Emin olun onun acil durum planı olmak istemezsiniz. Eski sevgiliniz olmadan hayatın bir anlamı olmadığı şeklindeki davranışlarınız, onun size olan saygısını yok edecektir.

Eski sevgiliniz başka biriyle görüşmeye başladığında panik yapmak

Ayrılıklardan sonra kendimizi üzgün, kızgın hissederiz, canımız yanar ve kafamız karmakarışıktır. Ve bu noktada eski sevgiliniz başka biriyle görüşmeye başladığında bu bizi darmadağın eder. Daha da depresifleşiriz, kafamız daha da karışır. Size eski sevgiliniz bu yeni ilişkide çok çabuk bir samimiyet yaşamaya başlamış gibi gelebilir. Örneğin sizinle fiziksel olarak bir şeyler yaşaması 5 ay almışken, yeni partneriyle bir hafta sonra yatmaya başlamış olabilir.
Böyle bir durumda panik yapmayın. Uzun süren ilişkilerin bitmesinden sonra bu tür ilişkilerin yaşanması, karşı tarafında kendini birden boşlukta ve yalnız hissetmesinden dolayı çok normaldir. Ama iyi haber bu tip ilişkilerin fazla uzun sürmemesidir.  Genellikle bu “sıçrama ilişkileri” ne kadar hızlı ilerlerse, o kadar çabuk biter. İnsanlar çok geçmeden hayatlarındaki bu yeni kişinin kendileri için doğru biri olmadığını ve sadece yakınlık ihtiyaçlarını karşılamak için samimiyet yaşadıklarını fark ederler.
Bu yüzden eski sevgiliniz başka biriyle görüşmeye başladığında yapmanız gereken tek şey bu konuda sakin olmaktır. Onlara hata yaptıklarını söyleyerek yeni ilişkilerine tepki göstermeye kalkmayın. Çünkü sizin söylediğinizin tersini yapacaktır. Bunun yerine bunun tam tersini yapıp kayıtsız davranırsanız ve hayatınıza odaklanırsanız (kariyeriniz, hobileriniz gibi) bu onların düşünmesine neden olur. Böylece eski sevgilinizin bu yeni ilişkisi her “sıçrama ilişkisi” gibi sona erecektir.
Yukarıda bahsedilen hatalar çok masumca görünebilir fakat eski sevgilinizi yeniden kazanma şansınız açısından ölümcüldür. Bu yüzden bu hatalardan kaçının. Yukarıda verilen tavsiyelerin sezgi karşıtı olduğunu biliyoruz, ancak bu ipuçları gerçek hayatta işinize gerçekten yarayacaktır.
Bu noktada, bu hataları ya da bazılarını çoktan yaptım mı diye düşünüyor olabilirsiniz. Yapmış olsanız bile endişelenmenize gerek yok. Daha öncede belirttiğimiz gibi bunlar sık yapılan hatalardır. Yine de geç kalmış sayılmazsınız. Bundan sonra yapmanız gereken tek şey bu hatalara yeniden düşmemektir.
Şimdi nelerden kaçınmanız gerektiği konusunu hallettiğimize göre bundan sonra neler yapmanız gerektiği meselesine geçebiliriz.

2.Adım

Bu noktada yapmanız gereken ilk ve en önemli şey onunla olan bütün iletişiminizi kesmenizdir. Aklınızdan geçenler:
“Ya hayatına devam ederse?”
“Ya başka biriyle çıkmaya başlarsa?”
“Ya ben birlikteyken ne kadar iyi olduğumuzu hatırlatmadığımda ilişkimizi tamamen unutursa?”
Hepsi de güzel sorular. Ve hepsinin cevabı “hayır, bunların hiçbiri olmayacak”.

İletişiminize biraz ara verin

Birini öyle hemen unutmak kolay değildir. Yaşanan bir ayrılıktan sonra insanın hayatına devam etmesi kolay olmaz. Tüm bunlar sizin için kolay olmadığı gibi, onun için de kolay olmayacaktır. Dışarıdan sakin ve umursamaz görünse bile, gerçek şu ki o da muhtemelen içte içe sizin kadar acı çekiyordur.
Burada bahsedilen eski sevgilinizle olan irtibatınızı sonsuza dek kesmeniz değildir. Elbette onunla yeniden konuşacak ve belki de yeniden birlikte zaman geçireceksiniz, ancak bu belli bir süre geçtikten sonra mümkün olacaktır. Bu süre ayrılığınızın üzerinden geçen zamana bağlı olarak bir hafta, iki hafta, hatta bir ay olabilir. Şüphesiz, bu süreyi onların hayatlarına yeniden devam edecekleri kadar uzatmak istemezsiniz.
Kendisine onunla iletişiminizi kestiğinizi ya da keseceğinizi söylemek zorunda değilsiniz. Eğer aynı iş yerinde çalışıyorsanız karşılaştığınızda yalnızca “merhaba” deyin. Gerçekten gerekmedikçe uzun sohbetler etmekten kaçının. Aranızda kısa bir gündelik konuşma geçebilir, ancak sohbeti uzatmaya çalışmayın.
Aranızdan bazılarının ayrılıklarının üzerinden bir ay geçmiş olabilir ve bu yüzden doğrudan diğer aşamaya geçmek isteyebilirsiniz. Fakat bunu yapmayın, çünkü bir sonraki adıma geçmeden önce bu adımda yapmanız gereken birkaç şey daha bulunuyor. Bu yüzden bu ay size verilen görevleri tamamlayıp, ondan sonra bir sonraki aşamaya geçmeye çalışın.

Peki önümüzdeki ay ne yapacaksınız?

Mantıklı düşünmeye başlayın

Bir sonraki aşamada yapmanız gereken şey neden eski sevgilinizle yeniden bir araya gelmek istediğinizi düşünmektir. Bir ayrılıktan sonra çoğu insan karmaşık ve duygusal bir ruh durumunda olurlar ve kendilerine aşağıdaki cümleler gibi gerçek olmayan şeyler söylerler:
  • Onsuz yaşayamam!
  • Başka birini bulamam!
  • Bir daha asla sevemem!
Bunların hiçbiri doğru değildir. Hayatınızın onla ya da onsuz devam edeceği gerçeğini kabullenmelisiniz. Eski sevgilinizle yeniden bir araya gelemeseniz bile yeniden sevecek ve mutlu bir yaşam süreceksiniz. Bunun anlamı eski sevgilinizi tamamen unutmanız gerektiği değil, hayatınızın eski sevgiliniz olmadan da güzel ve heyecan verici olduğudur. Yaşamı seven biri olduğunuzda insanlar da sizi sevecektir.
Şimdi yeniden mantıklı düşünebildiğimize göre ilişkinizi düşünmeye başlayın. Eski sevgilinizle uzun ve sağlıklı bir ilişki yürütebileceğinize gerçekten inanıyor musunuz? Kalbinizle değil, aklınızla düşünün. İlişkinizin nasıl olduğunu hatırlayın. Bu durumda en iyi ve en doğru kararı verebilecek kişi sizsiniz. Eğer ilişkinizi kurtarmaya değer olduğunu düşünüyorsanız okumaya devam edin.

İlişkinizde neyin ters gittiğini anlamaya çalışın

Neyin ters gittiğini anlayıp üzerinde çalışmanız gerekiyor. Kendinizi geliştirmediğiniz sürece eski sevgilinizin ilişkinizi bitirmesine neden olan şey her neyse onun sizi yeniden terk etmesine neden olacaktır.
Şüphesiz her ayrılık farklıdır, ancak genellikle ayrılığın asıl sebebi ayrılık aşamasında asla ortaya çıkmaz. Bazen sevgililer ayrılırken “seni artık sevmiyorum” ya da “bu ilişki artık yürümüyor” gibi yavan bir mazeret sunabilirler. Ya da ayrılık sebebiniz sadakatsizlik olabilir. Bu durumda sizi neden aldattığını anlamaya çalışın ve size sunduğu mazeretin altında yatan asıl sebebi düşünün.
Erkeklerin ve kadınların mutlu bir ilişkideki ihtiyaçları birbirinden farklıdır ve uzun süreli mutlu bir ilişki istiyorsanız sevgiliniz ya da eşinizin ne istediğini ve arzuladığını anlamalısınız. Erkek bir ilişkiyi bitirdiğinde, bunun sebebi karşılarındaki kadından istedikleri şeyi alamamasıdır. Bu sadece seks olmak zorunda değil. ‘’Senin için değiştim” taktiğini kullanmaya çalışmadığınıza dikkat edin. Böylesi yoğun duygular işin içine girdiğinde kararlarda mantığın etkisi çok azdır. Fakat kendinizi iyi yönden değiştirir ve meseleleri birlikte çözmeye çalışırsanız, uzun vadeli mutlu bir ilişki sürebilirsiniz.

Formda olun, sosyalleşin ve hayatınızın keyfini çıkarmaya başlayın

Eski sevgilinizle yeniden irtibata geçmeden önce yapmanız gereken birkaç şey daha bulunmaktadır.
  • Formunuzun yerinde olması gerçekten önemlidir. Her gün yapacağınız yarım saatlik egzersiz stresinizi azaltacak, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak ve formunuzu geri kazanmanızı ya da korumanızı kolaylaştıracaktır.
  • Arkadaşlarınızla zaman geçirmeye başlamalısınız. Sosyalleşme önemlidir. Bu eski arkadaşlarınızla arayı kapatmak ve hoşlandığınız şeyleri yapmanız için iyi bir zamandır.
  • Kendi istediğiniz şeyleri yapın. Hobiniz olabilecek bir şey. Ya da yeni bir hobi edinin.
Yukarıda bahsedilenler size şu anda önemsiz görünebilir, fakat bize inanın tüm bunlar önemli şeylerdir. Bu tavsiyelere uymanız hayatın ne kadar güzel olduğunu fark etmenizi sağlayacak ve hayatınızın değerini anlamaya başladığınızda eski sevgilinizin gözünde hemen daha çekici bir hale geleceksiniz. Ayrıca bu tavsiyeler kendinizi daha sağlıklı ve güven dolu hissetmenizi sağlayacaktır ki bu da planın 3. Adım için oldukça önemlidir.
Bu dönemin sonuna doğru duygusal olarak değil, mantıklı bir şekilde düşünmeye başlamış ve ilişkinize bir şans daha verip vermeyeceğinize karar vermiş olacaksınız. Ve artık 3. Adım’a hazırsınız.

3.Adım

Tamam. Artık sakinsiniz, kırgın değilsiniz ve eski sevgilinizle yeniden bir araya gelmek istediğinizden eminsiniz.
Bu adım, ayrılığınızın üzerinden en az bir ay geçtikten ve daha önce anlatılan adımlarda verilen tavsiyeleri yerine getirdikten sonra yapmanız gerekenlerdir.

İletişime geçin

Artık eski sevgilinizle yeniden iletişime geçebilirsiniz. Bu ilk aşama elbette onunla yeniden bir araya gelmek istediğinizi söylemeyeceksiniz. Onu arayabilir, cep telefonuna mesaj atabilirsiniz, elektronik posta yollayabilirsiniz ve facebook duvarına yazabilirsiniz. Fakat eski sevgilinizle yeniden iletişim kurmanın en etkili yolu ona kendi el yazınızla bir mektup göndermeniz olacaktır. Cep telefonu mesajları ve elektronik postalar dünyasında, kendi el yazınızla yazdığınız bir mektup 10 tane mesaja bedeldir. Bir düşünün, arkadaşınızdan gelen bir mektup sizi ne kadar duygulandırırdı. Yalnızca facebook duvarınıza bir şeyler yazmaktansa, zaman ayırıp size mektup yazdıkları için minnettar kalmaz mıydınız? Duygusal olarak etkilenmez miydiniz?
Ancak, dikkatli olun. Mektupta yazdıklarınız sizin durumuzu olumlu ya da olumsuz yönde etkileyecektir. Bu yüzden sözcük ve ima seçimlerinize çok dikkat etmelisiniz.

Buluşun

Yeniden iletişime geçtikten sonra aldığınız tepkinin olumlu olduğunu düşünüyorsanız, eski sevgilinize onunla buluşmak istediğinizi söyleyin. Randevunuz birlikte bir akşam yemeği yemek ya da sinemaya gitmek olmasın. Kısa ve hoş bir randevu olsun. Hatta buna bir randevu bile demeyin. Ona yalnızca onunla görüşmek istediğinizi söyleyin. Belki kısa bir öğle yemeği yemek ya da kahve içmek olabilir. Sadece arayı kapatmak için.
Bu buluşma eski sevgilinizle duygusal olarak yeniden bağ kurabilmeniz içindir. Sorunlarınızı halletmeye ve ilişkinizde neyin ters gittiğini konuşmaya çalışmayın. Aslında ayrılan çiftin arasında tutku varsa ilişkilerdeki büyük sorunlar kendi kendilerine çözülürler, fakat tutku yoksa en küçük ve basit sorunlar bile aşılamaz.
Bu duygusal olarak yoğun, kısa buluşmayı olumlu bir şekilde atlatabilirseniz, bunun ilişkinizin neden bittiğine dair yapacağınız iki saatlik bir konuşmadan daha etkili olduğunu göreceksiniz.

Aşık olduğu kişi olun

Buluşmayı ayarladıktan sonra eski sevgilinize nasıl iyi yönde değiştiğinizi göstermek zorundasınız. Onun bir zamanlar aşık olduğu kişi olmalısınız. İlişkinizdeki sorunlardan bahsetmeyin, fakat o bunlardan bahsetmek istiyorsa yalnızca dinleyin ve cevap vermemeye özen gösterin. Eğer bu konuyu tartışmakta ısrar ediyorsa, ona şu anda bundan bahsetmek istemediğinizi, belki başka bir zaman tüm olanları konuşabileceğinizi söyleyin.
İnsan psikolojisiyle ilgili olarak bilmeniz gereken çok önemli bir şey bulunmaktadır. Beynimiz, duyguları nesnelerle, olaylarla, kokularla ve diğer insanlarla ilişkilendirir. Örneğin taze pişirilmiş bir kek kokusu size çocukluğunuzdaki güzel anıları anımsatabilir. Benzer şekilde beynimiz insanları bir ilişkideki kötü anılarla ilişkilendirir. Eğer eski sevgilinizle kötü bir şekilde ayrıldıysanız muhtemelen beyni sizinle kötü duyguları ilişkilendirmiş demektir. Ve ayrıldığınızda ya da kavga ettiğinizde nasıl hissettiyse sizi gördüğünde de aynı şekilde hissedecektir. Bu yüzden yarattığınız kötü etkinin yeniden baskın çıkmaması için elinizden geleni yapmalı ve ona karşı çok nazik ve anlayışlı olmaya çalışmalısınız.

Doğru adımları atın

Bu buluşma yeniden onunla bağ kurma ve ikinizin de ilişkinizi yeniden gözden geçirebilmeniz için kısa ancak hoş bir fırsat olacaktır. Yine de bu kısa zamanı doğru adımları atarak eski sevgilinizin sizinle yeniden bir araya gelmeyi düşünmesini sağlayabilirsiniz. Eğer yüreğinizdeki ateş hala ilk günkü gibiyse ve onda da bir şeylerin hala canlı olduğunu hissediyorsanız, kalbiniz ve mantığınız size hangilerinin doğru adım olduğunu size fısıldayacaklardır. İyi şanslar!

15 yorum:

  1. Merhaba her biri İsmim Tuner, bir büyü döküm asla inanmadım ama benim eski sevgilisi kalma 6 yıl sonra, iki aydan fazla için ayrıldık ve o on yıl gibi, ben internet üzerinden Dr. Ahmed tanıtmak oldu ve ben ona temas ve o sadece 24 saat içinde bana geri benim eski sevgilisi getirdi. Hiç kimse sahip beni gerçekten işe gerçek bir büyü tekeri olduğuna inanıyoruz yapılmış olabilir. Ben güçlü ve hakiki bir gerçek ve çevrimiçi büyü tekeri olduğunu dünyaya anlatmak istiyorum, Onun adı Dr. Ahmed ise, o zaten başka bir kadın için beni terk etti benim eski sevgilisi ile ilişkimi yeniden birleştirme geçenlerde bana yardımcı zaman ben E-posta jane_mts@yahoo.com ile Dr Ahmed temas benim için bir aşk büyüsü ve benim eski sevgilisi geri geldi ve onu affetmeye bana yalvarıyor başlar.

    Bir büyü tedavi kalıcı iptal istiyor musunuz?
    Eğer bir kredi almak için sihirli gerekiyor?
    Eğer hastalık için büyü musunuz?
    Bir boşanma ihtiyacınız var mı?
    Eğer eski sevgilisi geri istiyor musunuz?
    Hamile almak istiyor musunuz?
    Kocanın seni takdir istiyor musunuz?
    Eğer ünlü ya da zengin olmak istiyor musunuz?
    Bir ünlü olmak istiyorsun?
    işinizi aşırı büyümeye musunuz?
    Eğer akademik onurlu iyi olmak istiyor musunuz?
    Bir iş ihtiyacınız var mı?
    Bir koca ihtiyacınız var mı?
    Eğer evlilik hayatında problem var mı?
    Bir dava piyango kazanmak ya da kazanmak istiyorsun?
    O HIV tedavisi için bir büyü.

    Bu e-posta adresi jane_mts@yahoo.com bugün bugün ona başvurun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. All thanks to Dr Otonokpo for restoring my Job and my lost money, I don't even know how to thank him enough.

      My name is Michael Rainer from USA, I lost my job due to the outbreak of covid 19 and I was so helpless that I couldn't even know what to do and then I lost the little money I have left with me to some fraudster and I cried but no one could help. So when I narrated the story to my friend SANDRA CORDELIA she tried to calm me down and said there is someone that can help me regain all that I lost but I never believed her until she told me about Dr Otonokpo and she gave me his contacts and I contacted him, and he said I should not worry that everything will come back to me, after 2 weeks I was called back to resume work and the fraudster that ripped me off my money called to refund my money back to me.

      I am very happy I met Dr Otonokpo, if you have any problem at all you can contact Dr Otonokpo if you also want your ex back, if you seek fruit of the womb, promotion in your work, protection from guns and cutlass through his email: otonokpotemple@gmail.com. WhatsApp: +2348114129781

      Sil
  2. geri boşandı olacak benim eski sevgilisi almak için internet üzerinde yardım arıyordu, i .. 48hours içinde geri boşanmış koca almak için bana yardımcı güzel bir iş yaptı AGBAZARA tapınağın DR.AGBAZARA denilen bu harika adam geldi asla böyle böyle şeyler mümkün olabileceğine inanıyoruz ama aGBAZARA TAPINAĞI aslında herhangi bir ilişki sorunları yaşıyorsanız neden e-posta yoluyla DR.AGBAZARA TEMPLE başvurun geri sevgilim getirdi çünkü şimdi bir ona tanıklık yaşıyorum: ( agbazara@gmail.com ) VEYA üzerine ( agbazaratemple@yahoo.com ), sonra ben 48hours sonra benim gibi kutlamak için nedenleri vardır söz veriyorum.

    YanıtlaSil
  3. Hoy es el día más alegre de mi vida. El Dr. Amiso, el-lancador de amor, ntizo de amor mi omb omb rec rec rec rec rec rec rec rec rec rec Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Am Am ​​Am ​​Am ​​Am ​​Am ​​Am ​​Am ​​Am ​​Am ​​Am ​​Am ​​Am ​​Am ​​Am ​​Am ​​Am ​​Am ​​Am ​​Am ​​Am ​​Am ​​Am ​​Am ​​Am ​​Am ​​Am ​​Am ​​Am ​​Am ​​Am ​​Am ​​Am
    Amiso'nun oğulları, en sevilenleri, en sevilenleri, en çok beğenilenleri, en çok beğenilenleri, en çok sevilenleri yaşatan bir kişi. poderes poderosos desde los reinos físicos la felato de la fosto. müşteri ilişkileri danışmanı cuequier desafío que enfrente hoy. aquí está el kontakt on correo electrónico al Dr.Amiso en herbalisthome01@gmail.com
    Estos son oğul algunos de los casos que puede çözümleyici.
    * Hechizo de Amor Mágico para kodlayıcı el verdadero amor. El pecho ve Pecho Peneho.
    * Magic Spell Love para çok yaşadı.
    * Aşk Büyüler, Win-Back Ex sevgilisi. Y Uzun Yaşam,
    * Hechizo mágico de éxito y promosyonu. Quema de Grasa,
    * Amuleto de la Suerte - İŞ YILDIZI. Krema ve en çok kullanılanlar.
    * salas - GANCHO KORUYUCU. Asesino'ları koru.
    * Çalışılan maldición, libertad de causas generacionales.
    * limpieza espiritual. Libertad de Pesesa. Libertad del 'mal sueño'
    * magia de fertilidad: estar embarazada y a l a l a hi hi propio. herbalisthome01@gmail.com

    YanıtlaSil
  4. DR WALE EVLİĞİMİ GERÇEKLEŞTİRMEM VE EŞİM İŞİMİN YENİDEN GELİŞMESİ İÇİN NASIL YARDIMCI OLDU?
    Merhaba bu tanıklığı okuyan güzel insanlar, bazılarınızın birkaç yıl önce yaşadığım bu tür zor zamanlar ile karşı karşıya olduğunu biliyorum. Acılarımızı mutluluğa çeviren DR WALE ile tanıştığım için minnettar olduğumu ve minnettar olduğumu söyleyerek başlayayım. kocam bir iş adamı, çünkü işi iyi gitmediği için onun için plan yaptı ve evliliğimizi etkilemeye başladı, kocam kendisi değildi çünkü parasını Bitcoin/BINARY'ye yatırdı, bu yüzden ticaret iyi gitmiyordu, o kendinde değildi. Bitcoin/BINARY'ye yatırdığı her şeyi kaybetti, bu yüzden evliliğimizi bitirmeyi planlıyor ama kocamı kaybetmek istemiyorum, bu yüzden zor zamanımı bana DR WALE'den bahseden bir arkadaşımla paylaşıyorum. kendisi ve kocası için işler iyi gitmediğinde evliliğini birlikte düzeltmesine yardım eden kişi. hemen oradan DR WALE temasını aldım ve DR WALE ile temasa geçtim, DR WALE'e evimde olan her şeyi anlattım, ona evliliğimi ve kocamın işini anlattım. DR WALE bana yapmam gereken şeyleri söyledi, ben onları yaptım, o da bana talimat verdi. Ödemem istenen her şeyin ödemesini yapıyorum. Oradan evliliğimizde iyi sonuçlar almaya başladım. DR WALE ayrıca kocamı da iyi bir BITCOIN/BINARY TRADER'a bağladı. Şimdi birlikte mutlu olduğumuzu yazıyorum ve kocamın işi gelişiyor. hepsi DR WALE sayesinde. DR WALE'e şu adresten ulaşabilirsiniz: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 VEYA E-posta: drwalespellhome@gmail.com

    YanıtlaSil
  5. Kocamı nasıl geri aldığıma ve evliliğimi nasıl kurtardığıma dair deneyimimi tüm dünyayla paylaşmak istiyorum. Yedi yıldır evli ve dört çocuklu bir ailemle mutlu mesut yaşıyorum, ta ki kocamla aramda işler çirkinleşmeye başlayana kadar ki bu da bizi neredeyse her seferinde kavgalara ve tartışmalara sürükler. kocamın boşanma davası açtığı bir noktada daha da kötüleşti. Fikrini değiştirmesi ve benimle kalması için elimden geleni yaptım çünkü onu tüm kalbimle sevdim ve kocamı kaybetmek istemedim ama her şey yolunda gitmedi. Evden taşındı ve hala boşanma davası açmaya devam etti. Yalvardım ve her şeyi denedim ama yine de hiçbir şey işe yaramadı. Biri beni DR WALE adındaki bu harika, harika büyü tekeri ile tanıştırdığında, sonunda bana yardımcı oldu… DR WALE hakkında sahip olduğum güzel hikayeler ve internette onun hakkında çok güzel yorumlar olduğu için onunla iletişime geçtim ve her şey yolunda gitti. iyi. Büyüyü benim için yaptı ve işler gerçekten söz verdiği gibi gitti ve kocam fikrini değiştirdi ve ben ve çocuklarla kalmak için eve döndü. Ve bana bir daha asla zarar vermeyeceğine söz ver. DR WALE sayesinde mutlu mesut yaşıyoruz. Yardıma ihtiyacınız varsa DR WALE WhatsApp/Viber ile iletişime geçebilirsiniz: +2347054019402 veya E-posta: drwalespellhome@gmail.com

    YanıtlaSil
  6. Bu tanıklığı başkalarına anlatmak ve benim için yaptıklarından dolayı DR WALE'e teşekkür etmek için yazmak istiyorum. Evliliğimin ilk on yılında dört kez düşük yaptım ve kayınvalidemin bana türlü isimler takması evlilik hayatımı çok telaşlı ve hüzünlü bir hale getirdi. İyi bir arkadaşım bana DR WALE'den bahsetti, DR WALE'in erkek kardeşi zor bulduğunda kardeşine yardım eden kişi olduğunu söyledi. DR WALE'in çok güçlü ve dürüst bir adam olduğunu ve gerçekten de kardeşinin sorununu çözmesine yardım ettiğini söyledi. Oradan bana DR WALE WhatsApp numarasını verdi +2347054019402 DR WALE hakkında kendim araştırma yaptıktan sonra onun hakkında iyi tanıklıklar ve birçok iyi yorum gördüm, bunun tüm sorunlarımın sonu olacağını çok az biliyordum. yardım için hemen onunla iletişime geçtim, doğurganlık otu aldım ve kullanmamı söyledi. Bitki işe yaradı ve kocam beni daha çok sevdi ve bana pahalı şeyler aldı. Bir öğleden sonra yakındaki bir hastaneye gittim ve hamileliğimin olumlu sonucuyla eve döndüm ve dokuz ay sonra bir erkek bebek doğurdum. DR WALE ile iletişime geçtiğimden beri hikayem farklı oldu. Şu anda iki çocuğum var ve evliliğimde çok mutluyum. DR WALE iletişim adresi: WhatsApp/Viber: +2347054019402 VEYA E-posta: drwalespellhome@gmail.com

    YanıtlaSil
  7. kocam sevecen ve sevecen bir adam ama yaklaşık 6 aydır benden ve çocuklardan uzakta, artık bizim iyiliğimizi umursamıyor ve evde zar zor uyuyor, ona birkaç kez yalvardım ama tüm yalvarışlarım sağır oldu Kulaklarıma samimi dostlar kalsın, o 6 ay benim için tam bir cehennemdi. Sorunumu bir arkadaşımla tartıştım, bana evliliğinde kuzenine yardım eden Dr AJAYI adlı bu harika büyü doktorundan bahsettim, şüpheciydim ama denemeye karar verdim, ailemde olan her şeyi Dr AJAYI'ya anlattım ve o anlattı evde bazı şeyleri yapmam için, tüm talimatlarına uydum ve en büyük sürprizim kocam üçüncü gün başına ne geldiğini bilmediğini, bana ve çocuklara yaşattıklarına pişman olduğunu söyleyerek eve geldi. , şimdi tekrar bir aile olarak yaşıyoruz. evlilik ev iletişiminizde yardıma ihtiyacınız varsa E-posta: drajayi1990@gmail.com veya Whatsapp / Viber numarası: +2347084887094 Bana teşekkür etmek için geri geleceksiniz, bu bir sözdür

    YanıtlaSil
  8. Merhaba Arkadaşlar, aylar önce kendimi bunu yaparken hiç görmemiştim, ama mutlu olduğum ve başkalarının evlilik evlerinde veya ilişkilerinde iç huzurlarını bulmasını istediğim için Dr Ajayi ile olan karşılaşmamı paylaşmaya karar verdim. 13 yıldır evliyim ve üç çocuğum var ve kocamla her şey gerçekten çok güzeldi. Yaklaşık 3 yıl önce kocam evliliğimiz dışında yalan söylemeye, aldatmaya, kadınlaştırmaya başladı ve ben bundan rahatsız oldum, bu yüzden bir gece uykusuz kaldım. Telefonumu aldım ve internete giriyordum ki başlıklı bir yazı gördüm. EVLİLİKTE ÇOK İNSANIN ORTAK SORUNLARI DOKTOR AJAYI TARAFINDAN ÇÖZÜLDÜ. Onunla temasa geçtim ve evlilik sorunlarımı tartıştım ve kocası artık olmayan başka bir kadın tarafından kocama büyü yapıldığı sonucuna vardı, bu yüzden süreçlerden geçtik ve kocamı serbest bırakmak için bazı büyüler yapıldı ve bu kocamı durdurdu. evliliğimizde yaptığı suistimal ve şimdi kocam gerçek benliği üzerindeydi, bu tanıklık, oradaki insanlara evliliklerinden asla ayrılmamalarını, doğru yerlerde çözümler aramalarını tavsiye etmektir. :+2347084887094 Veya E-posta: drajayi1990@gmail.com kalıcı bir çözüm için.

    YanıtlaSil
  9. All thanks to Dr Otonokpo for restoring my Job and my lost money, I don't even know how to thank him enough.

    My name is Michael Rainer from USA, I lost my job due to the outbreak of covid 19 and I was so helpless that I couldn't even know what to do and then I lost the little money I have left with me to some fraudster and I cried but no one could help. So when I narrated the story to my friend SANDRA CORDELIA she tried to calm me down and said there is someone that can help me regain all that I lost but I never believed her until she told me about Dr Otonokpo and she gave me his contacts and I contacted him, and he said I should not worry that everything will come back to me, after 2 weeks I was called back to resume work and the fraudster that ripped me off my money called to refund my money back to me.

    I am very happy I met Dr Otonokpo, if you have any problem at all you can contact Dr Otonokpo if you also want your ex back, if you seek fruit of the womb, promotion in your work, protection from guns and cutlass through his email: otonokpotemple@gmail.com. WhatsApp: +2348114129781

    YanıtlaSil
  10. İyi günler, ataları tarafından hastalıkları şifalı otlarla tedavi etmek ve aynı zamanda kırık evi restore etmek için kutsanmış güçlü bir manevi adam olan Dr Ajayi ile karşılaşmamı okuyabilirsiniz, Dr Ajayi ile tanıştım çünkü sevgili karım boşanmamızı istiyor ve bu 12 yıllık bir aradan sonra. 5 yaşında bir erkek ve 2 yaşında bir kız çocuğu olan iki güzel çocukla kutsanmış evlilik, kızımızı evden çıkardı ve annesiyle birlikte kaldı ve eve dönmesi için yalvardım ama reddetti, gerçekten kafam karıştı, bu yüzden yardım aradım. Dr Ajayi'yi 8 yıllık çocuksuz evlendikten sonra bir kadının kendi bebeğini almasına nasıl yardım ettiğini okuduğumda, Dr Ajayi ile temasa geçtim ona durumumu anlattı, kendisi hakkında ona verdiğim bilgileri istedi. bazı danışmalar bana ne yapılması gerektiğini söyledi ve talimat verildiği gibi yaptım, bunu yazarken karım oturma odasında örgü yapıyor. Gerçek bir manevi adamın yardımına ihtiyacınız varsa, Dr Ajayi son durağınızdır Whatsapp / Viber: +2347084887094 veya E-posta: drajayi1990@gmail.com

    YanıtlaSil
  11. WhatsApp'ta +2347084887094 numarası aracılığıyla iletişim kurduğum Dr Ajayi ile tanışana kadar büyü yapmaya veya sihre asla inanmadım, evliliğimde sıkıntılı bir dönemden geçiyordum çünkü kocam 9 yıl sonra artık benimle hiçbir şey yapmak istemediğini söyledi. evlilik, kocamı gerçekten seviyorum, bu yüzden evliliğimde bazı şeyleri halletmek için yardım arıyorum, gezinirken bir adamın iş yerinde bir büyü ile terfi etmesine yardım ettiği için Dr Ajayi'yi tavsiye ettiği yeri gördüm, ona ulaştım Ajayi Dr. Herhangi bir ilişki sorunu veya hayatın herhangi bir yönü için bugün Dr Ajayi ile iletişime geçin; o, sorununuza çözüm bulacaktır. Viber / WhatsApp numarası: +2347084887094 veya E-posta: drajayi1990@gmail.com

    YanıtlaSil
  12. Bir süre önce tanıştığım bu büyü uygulayıcısını tüm dünyanın bilmesini istiyorum, onun benim için yaptığı her şeyi söyleyemem. kocam beni 4 yıl önce çocuklarımla birlikte terk etti internette gezinirken bu harika adamın ifadesiyle internette karşılaştım, denemeye karar verdim ve kocam şimdi geri döndü ve yine mutluyuz onun bana yardım ettiği her şeyi anlatamam Yazarken söyleyebileceğim tek şey, çok teşekkür ederim, çok mutluyum ve kendisi de dahil olmak üzere pek çok sihir yaptığına dair bana güvence verdi.

    Aşk büyüsü
    Güç büyüsü
    Başarı büyüsü
    Hamileliğin kaderi
    Evlilik büyüsü
    iyi maaşlı bir iş için büyü
    Koruma büyüsü
    davayı kazanma büyüsü
    iyi şanslar büyüsü vb.

    Büyü uygulayıcısı Dr. Ajayi'nin yardımına ihtiyacınız varsa, bu e-posta adresinden (drajayi1990@gmail.com) onunla iletişime geçin veya onu +2347084887094 whatsapp'tan ekleyin ve sorununuzu onunla tartışın. O iyi bir adam ve ona her zaman minnettar kalacağım.

    YanıtlaSil
  13. Yeni Yılınız Kutlu Olsun, bu yıl için kalbinize koyduğunuz her şeyi bulmanız için dua ediyorum 2024, Geçen yıl İlişkimde zor zamanlar geçiriyordum çünkü 3 yıllık Nişanlım bir sabah uyandı ve evden çıktığını ve artık evde olmadığını söyledi Bana olan aşkım, bu gerçekten kalbimi kırdı, geri dönmesi için diz çöküp yalvardım ama internette gezinirken Dr Ajayi ile tanışana kadar tüm yalvarışlarım boşa çıktı. İlişki sorunları yaşayan insanlara nasıl yardım ettiğini okudum, hatta bazıları aklınıza gelebilecek her türlü hastalığı tedavi etmek için şifalı bitkiler ürettiğinden bahsetti, bu benim onunla Whatsapp: +2347084887094 aracılığıyla iletişime geçmemi sağladı ve nişanlımla yaşadığım sorunu ona anlattı. Dr Ajayi bana nişanlımı önümüzdeki 3 gün içinde geri getirecek bir aşk töreni yapacağını ve bunu gerçekleştirmek için ne yapmam gerektiğini söyledi, tüm talimatları belirtildiği gibi takip ettim ve nişanlımın kapımı çalmasına şaşırdım. 4 ay boyunca yanıma almadıktan sonra. Herhangi bir ilişkiniz veya evlilik sorununuz varsa, yardım için güvenebileceğiniz kişi Dr Ajayi'dir.

    YanıtlaSil
  14. İyi günler, ataları tarafından hastalıkları şifalı bitkilerle tedavi etmek ve aynı zamanda parçalanmış evini onarmak için kutsanmış güçlü bir ruhani adam olan Dr. Ajayi ile karşılaşmamı okuyabilirsiniz. Dr. Ajayi ile tanıştım çünkü sevgili eşim boşanmamızı istiyor ve bu 12 yıllık bir aradan sonra. evlilik, biri 5 yaşında bir erkek ve 2 yaşında bir kız olmak üzere iki sevimli çocukla kutsandı, kızımızı evden aldı ve annesinin yanında kaldı ve ben ona eve geri dönmesi için yalvardım ama o reddetti, kafam gerçekten karışmıştı, bu yüzden yardım aradım Dr Ajayi'nin, 8 yıldır çocuksuz evli olan bir kadının kendi çocuğunu doğurmasına nasıl yardım ettiğini okuduğumda, Dr. Ajayi ile temasa geçtim, durumumu ona anlattı, benim hakkımda bazı bilgiler istedi ve ben de ona verdim. biraz istişarede bulundu ve bana ne yapılması gerektiğini söyledi ve ben de söyleneni yaptım, ben bunu yazarken eşim oturma odasında örgü örüyor. Gerçek bir ruhani adamın yardımına ihtiyacınız varsa Dr Ajayi son durağınızdır onunla Whatsapp / Viber üzerinden iletişime geçin: +2347084887094 veya E-posta: drajayi1990@gmail.com

    YanıtlaSil