6 Haziran 2012 Çarşamba

Bambi ♥

Bambi Ayakkabı’dan Egzotik bir Dünya!

Bambi Ayakkabı’nın İlkbahar/Yaz 2012 koleksiyonunda sezonun trendlerini yansıtan rengarenk ayakkabı ve çantalar Vahşi Çiçekler, Çölde Çay ve Egzotik Bahçe konseptleri altında sınırsız seçenek sunuyor. Bambi Ayakkabı hazırladığı bu 3 konsept altında tüm sezon trendlerini kapsayan 7 koleksiyon bulunuyor.

Pastel Boya bu sezon defilelerde gördüğümüz dondurma renkleri diye de bilinen renklerde geniş bir ayakkabı ve çanta yelpazesi sunuyor. Pudra pembesi, uçuk turkuvaz, bulut mavisi gibi pastel renklerle bir hayal dünyasının kapılarını aralıyor.

20’ler ise o yılların sportif tarzına gönderme yapan renkli Oxford ayakkabılarla yine aynı yılların Çarliston kızlarının gösterişli rugan ayakkabılarından geniş bir koleksiyon. Özellikle üstü koyu yeşil tabanı kırmızı ve üstü limon küfü tabanı lacivert Oxford ayakkabılar dikkat çekecek.


Egzotik Renkler’de ıssız adalarda yeşeren çiçeklerin moru, fuşyası ve sarısını göreceksiniz. Haftasonu için sevimli babetlerden, işe uygun platformlu topuklara kadar renkleriyle kıyafetinizde fark yaratacak parçalar. Koleksiyonun batik desenli, mantar platformlu modeline dikkat!







Denizaltı sezonun en farklı trendi ve Bambi Ayakkabı koleksiyonları arasında da kendine yer edindi. Denizin binbir mavisine ve yeşiline sahip bu koleksiyonda mavinin farklı tonlarında çizgileri olan beyaz ayakkabılar iş için ideal.


Sportmen koleksiyonunda golf, tenis, spor salonu sporlarına göndermeler var. Delikli deriler, kalın esnek bantlar ve kullanılan renkler bu göndermeleri yaratan ayrıntılar. Mantar dolgu topuklu, kalın beyaz bağcıklı, lacivert, koyu yeşil gibi renklere sahip ayakkabılar haftasonları için.


Vahşi Çiçekler her yaz gördüğümüz bir trendi kimi zaman çiçek desenleri ve kimi zaman çiçek aplikeleriyle yorumluyor. Baştan ayağa çiçeklere bürünmek istediğinizde İngiliz Çiftlik tarzı desene sahip tahta topuklu ayakkabıları tercih edebilirsiniz ama fark yaratmak için puantiyelerle kaplı, bilekten çiçek aplikeyle bağlı ayakkabı ideal.


Gece Işıltısı Bambi Ayakkabı’nın gece koleksiyonu. Artık efsane haline gelen koleksiyonda her zaman olduğu gibi rugan ve metal deriler görüyoruz. Bu sezon koleksiyona dahil edilen parçalar ise parıltılı ve 3 boyutlu dokular. Pembe, lame, dore, siyah ve laciverti bulunan bu tasarımlar birer klasik olmaya aday.


Sezon trendlerini uygun fiyatlara takip etmenizi sağlayan tüm Bambi Ayakkabı koleksiyonları Bambiler’de bekliyor!






Daha Fazlası İçin TIK :)

Ayrıca Bambiyi '' Bambi Ayakkabı '' Facebook sayfası üzerinden takip edebilirsiniz :))
                                                                       

                                                                      **     Burcu İpek Yılmaz    **

4 yorum:

  1. bambiye çok bakmam ama seçtiklerin süper.....

    YanıtlaSil
  2. ilkini çok beğendim. Bende bloğuma beklerim.

    Görüşmek üzere
    www.bakbuharika.blogspot.com

    YanıtlaSil