20 Eylül 2012 Perşembe

Birisi 'İndirim'mi dedi :)

Artık bir çoğumuz online alışveriş yapıyoruz kaldı ki tam bi gezme meraklısı olan ben bile bazı zamanlarda internete koşuyorum alışveriş için şimdi size yeni tanıştığım bir siteyi tanıtmak istiyorum İndirimlr.com . Bu sitede moda,elektronik & eğlence, ev & bahçe sağlık & güzellik,spor kısaca aradığınız herşeyi bulabilirsiniz.Yapacağınız online alışverişler tek bir sitede toplanmış.

Bakın İndirimlr.com kendini nasıl tanıtmış :

Bütün Online Alışveriş Fırsatları Tek Sitede

Tüm dünyada global bir trend haline gelen şehir fırsatları artık Türkiye’de de önemli bir kavram. Zira şehir fırsatlarıyla artık, iyi ve kaliteli bir yaşam sürmek, hayat standardını yükselten tatil, eğlence ve eğitim olanaklarından faydalanmak yüksek meblağalara bağlı değil. Birçok kampanya ile birçok restoranda daha uygun fiyatlara yemek yiyebilir, Türkiye’nin birçok yerindeki otellerde indirimli konaklayabilir, binbir çeşit aktiviteye çok uygun fiyatlarla katılabilirsiniz. %90′lara varan indirimlerle hayatın tadını çıkarmakiçin tek yapmanız gereken şey fırsat sitelerindenki en iyi kampanyaları kovalamak ve yakalamak. Ama tek tek bütün bu siteleri dolaşmak ve yüzlerce fırsat arasından arama yapmak oldukça zahmetli bir iş. Hem günümüzde kimin o kadar vakti var ki? Siz, hiç vakit kaybetmeyin ve hemen hayatın tadını çıkarmaya başlayın. Biz, indirimlr.com ekibi olarak her gün bütün fırsat sitelerinde yayınlanan fırsatları ve alışveriş sitelerinde yayınlanan kampanyaları sizler için tek çatı altında topluyoruz. Size ise sadece şöyle bir göz atıp, fırsatı değerlendirmek kalıyor.

En Son Şehir ve Özel Alışveriş Fırsatları

Alışveriş yapmak, sinemaya gitmek, şık bir restoranda yemek yemek, bir butik otelde tatil yapmak, dans kursuna katılmak ve yaşamı zevkli kılan bir çok şey bu sitede tek bakışta elinizin altında. Çok cazip ve uygun fiyatlarla güzel ve kaliteli bir yaşam bu fırsatları kaçırmayın. Bütün bu güzellikleri kaçırmamak için tek yapmanız gereken indirmlr.com’a sadece e-mail adresinizle kayıt olmak. Böylece, her gün yayınlanan onlarca yeni indirim ve kampanyadan haberdar olun


Sizde bu sitenin ayrıcalıklarından yararlanın

Takip etmek için :

İndirimlr Facebook  adresi
İndirimlr Twitter adresi
Ve İndirimlr blog adresi

Keyifli alışverişler :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder