25 Şubat 2013 Pazartesi

Yeni Favori Efoxcity

Rahatlığa o kadar alıştım ki artık dışarı çıkıp dolaşmak yerine bütün alışverişi internetten yapıyorum tabiki hergün bir arayış içinde oluyorum işte yeni bir site daha buldum Efoxcity :)

Ve bu sitede gelinlik bile vaaar :P Fiyatlarıda oldukca uygun. Farklı modellerde farklı tarzlarda herkesin zevkine uygun kıyafetler takılar aradığınız herşey tek bir sitede. Ben kendim için neler neler seçtim ilk siparişimin geldiğinde onunda postunu hemen hazırlayacağım :)

Size bir kaç örnek :

Pantolonlar ve taytlar

Elbiseler

Aksesuarlar






Bayan giyim için çok farklı model,renk seçenekleri mevcut. Eğer sende farklı tür kazaklar tişörtler giymekten hoşanıyorsan burayı ziyaret etmelisin :) Farklı modellerde etekler elbiseler ve hatta gelinlikler.







Tabi kıyafetlerimizi seçtik bunları takıyla tamamlamamız lazım. Yine aynı siteden çeşit çeşit takılar arasından istediğini seçebilirsin.Toptan yüzük giysi..






Çin toptan ürünleri artık bir çoğumuzun tercihi olucak sanırım.Ucuz fiyat farklı model seçenekleri daha ne olsun :)

3 yorum:

  1. Great blog with lots ideas. I stay here!!!

    Have a beautiful week""

    YanıtlaSil
  2. bende efoxcity yeni gördüm,çok uygun fiyata acaip güzel şeyler var,sipariş verdim demişsiniz,elinize ulaştı mı acaba ürünler ve memnun kaldınız mı?ben sheinside dan yeni sipariş verdim (ilk net üzerinden siparişim)sipariş konusunda biraz çekiniyorumda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yorumunu yeni gördüm :( ben ürünlerinden memnun kaldım umarım sende memnun kalırsın :)

      Sil