1 Aralık 2014 Pazartesi

Thomas Taw Saç Bakım Seti

Hangi kız sağlıklı ve uzun saçlar istemez ki ? Thomas Taw geliştirdiği formül ile saçlar ayda 7 cm kadar uzayacak . 


Ülkemizde de ünlü bir markanın saç gelişiminde çalışan ve hatta reklamında Meryem Uzerli ile oynayan Thomas Taw uzun süredir üzerinde çalıştığı saç uzatıcı formülü nihayet tamamladı. 32 kişilik profesyonel ekibiyle tamamladığı bu mucize formüle birçok dünya markası milyonlarca dolar teklif ettiyse de bu muhteşem formüle kendi adını vermeyi tercih etti.

Dünyanın en ünlü ve en iyi saç uzmanı Thomas Taw yaptığı araştırmalar sonucunda şu sonuca varmıştır; Saç oluşumu ve uzaması için 3 işlem gerekmektedir.

1-Saç dökülmesini durdurma
2-Saçı besleme
3-Saçı uzatma

Saçları 7 cm uzatan formül

Ortalama bir kadın saç teli, günde yaklaşık olarak 0.04 cm, ayda 1,4 cm uzar. Thomas Taw Saç Bakım Seti için yapılan çalışmalar sonucunda bu oranı hızlandıracak deneylerde bulunuldu. Nasıl ki insanoğlu yaşamak ve gelişmek için beslenmek zorunda, aynı şekilde saçı da beslemek gerekiyor. Bu yüzden bulduğu bu muhteşem 3'lü karışım sayesinde saç 5 katına kadar daha hızlı uzayabiliyor. 

Kullanımı 



İçeriğinde neler var 



Daha Fazla bilgi ve sipariş için internet sitesini ziyaret edebilirsiniz . Bende en kısa zamanda kullanıp gelişmeleri sizinle paylaşacağım . 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder