16 Nisan 2015 Perşembe

Hoşgeldin Bahar

Havalar bir ısınıyor bir soğuyor ama baharın güzellikleri kendini göstermeye başladı . Ağaçlar rengarenk oldu bizimde içimiz açıldı tabi :)

Benim çok üşüme gibi bir derdim olduğu için genelde kalın ve kapalı kıyafetler seçiyorum anca botlarımdan kurtuldum diyebilirim . Spor ayakkabısı ile aramda bir bağ var elimde olsa her kıyafetin altına giyerim :) İnstagram hesabımdanda #gününsporayakkabısı tag'ıyla takip edebilirsniz beğendiğim modelleri .

Deri ceketlerde yavaş yavaş ortaya çıktı tabi geçen sezon Romwe'den almıştım bu ceketimi önünde ve arkasındaki desenler farklı gelmişti severek giyiyorum renk seçenekleri olduğundan her kıyafete uyumlu oluyor :)

Clutch çantalarıda ayrı bir seviyorum yanıma çok fazla eşya almayacaksam hemen kapıp çıkıyorum evden bomba detaylı bu çantamı Choies'den almıştım birde pembesi var oda silah detaylı ilerleyen günlerde çekim yapmayı planlıyorum . Umarım sizde beğenirsiniz sevgiler :)

Sevgili Duygu Şenyürek 'in yeni markası Tia 'yı duymul olmalısınız bende Tia ailesine katıldım kolyemi seçtim :) Kardeşimin adı ve benim baş harfim var sizde birbirinden güzel çeşitlerle kendi kolyenizi tasarlayabilirsiniz :)  http://tiastore.com/


Deri ceket ve kazak : Romwe 
Pantolon ve Çanta : Choies
Kolye : Tia
Ayakkabı : Nike








3 yorum: