4 Nisan 2015 Cumartesi

İpelina Ürünleri

Genç kızların istek ve ihtiyaçlarıyla İpek Pamuk'un tecrübesi birleşti ve genç marka İpelina doğdu . Değişik ürün yelpazesiyle gençler ürün harika ürünler yapmış . Bende birkaç ürününü denedim ve sizlerle paylaşmak istiyorum . Pamuklarla ve makyaj temizleme pedleriyle aramız çok iyi neredeyse hergün onlarlayız . Ben her iki üründede en dayanıklı olanları tercih ediyorum . Yeni nesil oje temizleme pedleride favorim tabiki çok pratikler ayrıca kırmızı oje düşmanları olduğar çok rahat bir biçimde çıkartıyor :)

                                        Solüsyonlu Oje Temizleme Pedi
Seyahat ve çanta boyu olarak tasarlanan 5 ‘li saşetlerdeki oje temizleme pedlerinin 1 tanesi ile 10 parmaktaki ojeler kolaylıkla temizlenebilir.

                                             Makyaj Düzeltme Pamuğu
İpelina Makyaj Temizleme Pamuklarının sivri tarafı ile en hassas rötuşları kolaylıkla yaparken, yassı tarafını da aplikatör olarak kullanabilirsiniz.

 Zigzag Hidrofil Pamukİpelina 70 gr Hidrofil Pamuk %100 saf pamuktan üretilmiş olup pre-cut (kolay kopma) özelliği sayesinde istenen miktarda rahatlıkla kopartılarak kullanılabilir. Hijyenik bir üründür.

                                            Makyaj Temizleme Pedi
İpelina 40’lı oval makyaj temizleme pedleri cilt bakımı ve yüz temizliği için daha büyük ebatta tasarlanmış ve %100 saf pamuktan üretilmiştir.

                                         Solüsyonlu Oje Temizleme Pedi
%100 saf pamuğa emdirilmiş özel asetonsuz solüsyon ile koyu renk ojeler bile kolaylıkla temizlenebilir. Tırnak yüzeyine zarar vermez, gliserinli içeriği sayesinde tırnak etlerini yumuşatır ve besler.

8 yorum:

  1. Canim bende bekliyorum bloguma http://budabenimmakyajim.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Seni takibe aldım canım. Ben de bir ayakkabı tutkunuyum. Hem de öyle böyle değil:) sevgiler

    YanıtlaSil
  3. blogunuz çok güzel takipteyim banada beklerim http://www.seftenyemektarifleri.com/

    YanıtlaSil
  4. Merhaba :) resim defterimin bloğunda keşfettim sizi.Ve takibe aldım hemen. Sizide bloğuma beklerim :)

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar ipelina ürünlerini bende çok sevdim bu arada bloğunuzu keşfettim ve takibe aldım benimde bloğuma uğrarsanız çok mutlu olurum sevgilerle:))

    YanıtlaSil
  6. Merhaba :) hiç denemedim ipelina ürünlerini ama mutlaka ben de deneyeceğim :) Bu arada sizi takibe aldım :) Benim de bir bloğum var.Ziyaret edip takibe alırsanız sevinirim :) :http://ataleofbeauty.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  7. Merhabalar.. Sizi blog tanışma etkinliğinde buldum, bloğuma beklerim..Ben blogumda yaptığım elbiseleri, tasarımlarımı, moda hakkında bilgilerimi ve yemek tariflerimi paylaşıyorum. Siteme beklerim. http://rumeliesintisi.blogspot.com.tr/
    https://instagram.com/arifeatalay/
    http://arifeatalay.com/

    YanıtlaSil