6 Mart 2016 Pazar

Burcu İle 5 Çayı Etkinlik Sponsorları

Merhabalar 

Etkinliğimin sponsor postunu hazırladım. Şu sıralar çok yoğun olduğum için birikmiş bir sürü post var kendi etkinliğimin postunu bile anca hazırlayabildim .

Etkinliğime katılan arkadaşlarıma teşekkürlerimi tekrar tekrar iletmiştim . Burdan beni yalnız bırakmayan firmalarada çok teşekkür ederim .

İxora Parfüm'ün yeni çıkarttığı nemlendirici kremleri bizlerleydi içeriği gayet güzel kadifemsi bir nemlendiriciliği var ve ben argan yağlı olanın kokusuna bayıldım.



Hc Hair Care ürünlerini daha önce bir kaç kez yazmıştım . Benide yalnız bırakmadılar . Ben saç açıcı spreyine aşık olduğumu daha önce söylemiştim . Saç kurtaran maskesinide haftada 2 kere yapıyorum saçlarımın güçlendiğini hissediyorum .




Kore kozmetiğinin sevilen markası Beyond bize bir sürü ürünü deneyebileceğimiz bir paket yollamış . ben daha önce kozmetik ürünlerine denemiştim hayran kalmıştım . Bunların arasındada beğendiğim nemlendiriciler var en kısa zamanda detaylarını paylaşacağım .



Yatarken mutlaka kitap okurum ki uykum hemen gelsin diye . Minval Yayınları bir sürü kitap alternatiflerinizi yazarları bizlere sunuyor .


Ekoz kozmetiğin vanilyalı tekstil spreyini çok seviyorum odamdaki perdeye bolca sıkıyorum günlerce mis gibi vanilya kokusuyla uyanıyorum .



Fıstık ezmesi daha önce özellikle alıp yediğim bişey değildi tabi FitNut ile tanışna kadar . Artık bal ve FitNut ayrılmaz ikilim . Tamamen doğol fıstık ezmesi arıyorsanız http://www.organiksatinal.com/ dan FitNut ürünlerini almalısınız .




Pastavesaire'nin mis kokulu çerçevesi odamın en güzel köşesinde yerini aldı benim adam genelde pembe ve beyaz çok güzel tamamladı odamı her girdiğimde şeker kokusu burnumda .



Rituel De Beaute ısıtıcı bandı favarim özel günlerede savaş ekipmanlarım arasında . Burun bandıda gayet başarılı .



NatraCare hijyenik pedledide favorilerim arasında mutlaka şans vermelisiniz


Tatlimo lezzetlerine aşığım çok seviyorum . Bazen sadece Tatlimo krizi bile geliyo bana .  8 Mart kadınlar günü kampanyasını kaçırmayın.




2 yorum:

  1. vanılyalı kokuyu merak ettım dogrusu :)

    YanıtlaSil
  2. Tüm hediyelerin çok güzeldi Burcu'cum, ben de bir kez daha sana ve firmalara teşekkür ediyorum :) Öptüm!

    YanıtlaSil