13 Ağustos 2016 Cumartesi

Doğum Günü Niceyaslara.com 'a Bakarak Planlanır

 Herkese merhaba 

Size yeni keşfettiğim bir siteden biraz bahsetmek istiyorum çünkü doğum günü partilerinizi planlarken aradığını herşey bu sitede toplanmış .

Niceyaslara.com size hediye , pasta , mekan süsleme , fotoğrafçı,kıyafetimüzeik ve gösteriden tutun , şoförlü araç ,güzellik hizmetleri ,temizlik,servis elemanı gibi bir çok hizmeti sunuyor . 

Nice Yaşlara ekibi doğum gününüzü kolaylaştırmak için her ayrıntıyı düşünmüş .

Hediye : 


Sevdikleriniz için hediye seçmekte zorlanıyorsanız bu site tam size göre . Kişiye özel seçimlerden orjinal ürünlere klasik ürünlerden hovi ürünlerine bir çok seçeneği bulabileceğiniz bir ürün yelpazesi var .Fiyat aralığınıda bütçenize göre belirleyerek en güzel hediyeyi seçebilirsiniz .




Pasta :


Doğum günü denilince akla ilk olarak o leziz pastalar geliyor .İsterseniz çocuklar için isterseniz yetişkinler için birbirinden farklı butik pasta ve cupcake çeşitleri mevcut .Bu bölümden pasta hizmetlerini hangi kişi ve firmaların verdiğinede ulaşabilirsiniz .Üstelik seçtiğiniz pasta ve firma detaylarını görüntüleyebilir ve sipariş etmek istediğiniz pasta için ücretsiz teklif isteyebilirsiniz.


Mekan :

Doğum günleri için ayrı bir telaş konusu da doğum gününüm kutlanacağı mekan . Bu sitede tek yapmanız gereken şehir ve kutlamak istediğiniz mekanı seçmek . Karşınıza çıkan ekrandan teklif ve rezervasyonları inceleyebilirsiniz .Kafe , restoran,bar yada parti evlerini tercih edebilirsiniz Ayrıntılarla uğraşmaya çok vaktim yok diyenler için gerçekten pratik bir çözüm.


Fotoğrafçı :

Fotoğraflar tüm özel günlerimizden bize kalan anılar . o Özel anlarımız profesyonel fotoğrafçılar sayensinde ölümsüz karelere dönüşüyor .

Doğum Günü Tatilleri :

Alışılmışın dışında bir doğum günü planlıyorsanız parti için farklı bir şehire yada ülkeye gidebilirsiniz . Doğum günü tatiliniz için otel yada tur ayarlamak sadece bir tık uzağınızda . Mumunuzu Avrupanın harika bir ambiansında yada doğal güzellikler içinde üfleyebilirsiniz .


İşte tek bir adresten bu saydığım ve daha bir çok hizmete ulaşabilirsiniz . Nice Yaşlara.com adresini ziyaret ederek ihtiyacınız olan herşeye bakabilirsiniz.

2 yorum: