16 Aralık 2016 Cuma

Yeni Yıl Hediye Önerisi / Baze Event

Herkese merhaba

Yeni yıl için alışılmışın dışında hediye arayanlarımız vardır . Benden onlardardan biriydim Baze Event'e rastalayana kadar . 

Öncelikle kısaca Baze Eventten size bahsedeyim ;

İki girişimci bayanın tasarladığı Sukulent kutuları sahip oldukları güzel kızlarının adıyla süslemişler. Sevdiklerinize özel günlerde yaşayan anılar bırakmanızı istemişler .Davetlerinizde kişiye özel tasarımlarla kalıcı hediyeler sunuyorlar bence harika bir düşünce olmuş. Düğün , nişan , doğum günü v.s genel olarak aynı hediyeler veriliyor bence bu kutular çok farklı birer hediye ve anı.
Evinizde ve ofisinizde kullanabileceğiniz tatlı dekoraktif kutular .

Ben sürekli acaba nişanda düğünde ne hediyelik seçsem yakınlarımıza en güzel günümüzden ne anı kalsa diye araştırdığım için bu fikir çok hoşuma gitti sizinlede paylaşmak istedim.






2 yorum:

  1. Çok seviyorum böyle sade ama klas görünümlü şeyleri... bunları da sevdim, bir bakayım bakayım :)

    YanıtlaSil
  2. Kaliteli Sukulent Fiyatları Ne Kadardır ve Nereden Satın Alınır?

    Sukulentler, kaktüs familyası içerisinde yer alan bitki türleri içerisinde bulunmaktadır. Bu bitki türleri sayesinde, kişilerin oldukça şık alanlar oluşturmaları da mümkün hale gelebilmektedir. Özellikle de bu bitkilerin genel olarak özelliklerine baktığımızda, sukulentlerin farklı çeşitlerini de bir arada bulundurduğu görülebilmektedir.


    sukulent fiyatları


    Kimi zaman çiçek açan türlere sahip olunabileceği gibi, özel türler içerisinde bulunan ve güneş sayesinde yeşilden kırmızıya dönen türlere de kolay bir bakım sağlanabilecektir. İnternet sitemiz üzerinden kolay bir şekilde alışveriş yapmak mümkün olabilecektir. Ayrıca sukulent modellerinin kolay bir bakım istemesinden dolayı da, ilk defa bitki yetiştiriciliği yapmak isteyen kişilerin de tercih edebilecekleri bir bitki olarak görülebilecektir.

    kaktüs sukulent satış

    YanıtlaSil