24 Şubat 2015 Salı

#2015 En'leri / En Moda Saç Modelleri

#2015 En'leri yazımda bu hafta En moda saç modelleri var . Bir önceki yazımda En moda renk vardı tıklayarak ulaşabilirsiniz :)

Saç konusunda hepimiz çok ilgiliyiz tabiki hergün birbirinden farklı modeller görüyoruz instagramda kuaför sayfaları birbiriyle yarışıyo bu konuda :)

Benim bu sene favorim Bob kesimdi 2 kez denedim bu modeli ve çok severek kullandım . Ombre tabiki hepimizin favorisi oldu hemen hemen herkes bu tarzı denedi diyebilirim . 

Geometrik kesimler, keskin pixie'ler, katlı bob'lar... Yeni sezonda saçlarımız hiç olmadığı kadar farklı kesimlerle tanışacak. Birbirinden güzel modeller var bakalım sizin favoriniz hangisi olacak ?



70'ler kakülü
70'lerin romantik kakülleri 2015'te hayatımıza hızlı bir geri dönüş yapıyor




Düz ve uzun saçlar

Kısa saçların modern duruşu yeni sezonda çok popüler olsa da, 2015'in saç trendleri arasında dümdüz ve uzun modellere de yer var.



Geometrik kesimler
Dümdüz kesim bob saçlar, 2015 sezonunda yerini geometrik kesimlere bırakıyor.Yeni sezonda görünüşe farklılık katmak isteyenlerin tercihi olabilir.


Yoğun katlar
Dümdüz saçları klasik ve sıkıcı buluyorsanız, yeni sezona omuz hizasından biraz aşağıda kesilmiş bol katlı bir saç modeliyle başlayabilirsiniz.Yoğun kat verilmiş bu saç kesimi için harika bir "yıka-çık" modeli diyebiliriz


Keskin pixie kesim
Birkaç sezondur altın çağını yaşayan pixie kesimler, 2015'te biraz daha keskinleşiyor. Alışık olduğumuz yuvarlak kesimler, daha asi ve seksi bir hale bürünüyor. 


Katlı ve zarif duruşlu bob kesim
Çok sevdiğimiz klasik bob kesim yeni sezonda biraz şekil değişikliğine uğruyor. Çene hizasında kesilmiş ve kat verilmiş bu sıra dışı bob kesim, zarif duruşuyla yeni sezonda en beğenilen modeller arasında.


Benim favorim 70'ler kakülü ve katlı bob oldu sizinki ? 
(mynet)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder