29 Mayıs 2015 Cuma

#BurcuMezunOluyor

Okula ilk başladığımda bu okul nasıl bitecek diye düşünüyordum .Okula geç gitmiştim herkes kaynaşmış ben tek kalmıştım ilk zamanlarda. Sonra yeni yeni arkadaşlarım oldu.Hayatımın bazen en güzel anlarından bazılarını bazen en kötü anlarımı yaşadım onlarla, güldüm , eğlendim , ağladım , üzüldüm ... Daha sonra aşk aşkı buldum :) Hep derlerdi, üniversitede bulunurmuş çoğunlukla diye inanmazdım meğer öyleymiş . Gerçek arkadaşlıklıkları yalan hikayeleri hep burda görüyor insan . Bazen kendi ayakları üzerinde durabilmeyi bazense yalnızlıkla başa çıkabilmeyi . Güzel günlerim oldu mezun olurken üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi içimde buruk bi üzüntü var . Umarım yeni hayatımız herkes için çok güzel olur :)

Gelelim mezuniyet hazırlıklarıma . Ben hazırlıklarım için İnStyle Kuaförü tercih etmiştim daha sonra arkadaşlarımla beraber gitmeye karar verdik iyi ki öyle yapmışız çok güzel bir anımız daha oldu . 

Makyajla bir insanın nasıl değiştiğini birazdan fotoğraflarda göreceksiniz :) Hatta şöyle bir şey oldu kuaförde. Olan kişisel bir sorunum yüzünden tutamadım kendimi ve başladım ağlamaya ama öyle bir kaç damla değil bildiğiniz ağladım yani salya sümük :D ve rimelim bile akmadı .. Sulu göz kızlara duyurulur :)) Yani makyaj konusunda gerçekten çok başarılılar . Her ayrıntısına itinayla dikkat edildi renk seçimleri gölgeler harikaydı . Bütün arkadaşlarım aynı mutlulukla gittik mezuniyet balosuna .

Saçım için aslında örgülü bir model istiyordum daha sonra ortak bir fikirle farklı bir modele karar verdik . Kulaklarımın kapanacağı bir model yaptırdım kazık gibi değildi ve gayat havalı duruyordu .

Biz saç ve makyajlarımızdan çok memnun kaldık Emeklerinden dolayı İnStyle Kuaföre çok teşekkür ederiz . Adresi paylaşıyorum bir uğramanızı tavsiye ederim . 

  • 8.cad 2494.sokak BERİLYA AVM 70/15 ümitköy /çayyolu/ankara

(0312) 235 0008

Ayrıca elbisemide Sheinside sayfasından bulabilirsiniz :)









4 yorum:

  1. Merhaba bloğunu instagram sayesinde keşfettim senide http://kozmetikpsikolojisi.blogspot.com.tr/ blogu ma beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba bloğunu instagram sayesinde keşfettim senide http://kozmetikpsikolojisi.blogspot.com.tr/ blogu ma beklerim :)

    YanıtlaSil
  3. güzel fotoğraflar :)
    Ankara'ya selam

    YanıtlaSil