18 Ağustos 2015 Salı

Topicrem Ürünleri Yorumu

Tatil dönüşü hızlı bir şekilde ürün deneyimlerinin postlarını hazırlamam lazım kendime bir liste yaptım artık ona göre sırayla yazacağom :) 

İlk sırada Topicrem var . İlk defa duyduğum bir markaydı eczanelerde satılıyormuş ama açıkcası dikkat etmemiştim #sevgiyleyazamerhaba etkinliğinde tanıma fırsatım oldu ve o günden beri kullanıyorum hatta annemin cildine göre olanı ona hediye ettim oda çok severek kullanıyor :) Açıkcası benim ilk dikkatimi çeken çocukların bile kullanabileceği oldu :)

Temizleme suyu oldukça başarılı göz makyajını gözü yakmadan ve zarar vermeden kolayca çıkartıyor .

Nemlendirci kremide en az onun kadar etkili yağlı bir cildim var ve yağlı ciltler için olan kremini kullanıyorum pudralı yapısı cildin yağlı görünmesini engelliyor ve mat bir cilt yaratıyor :)

Daha fazla ürün için Tık... 


                                                      Yüz ve göz temizleme suyu 

- Gül suyu, Toksin ve atık madde atımını hızlandırarak cildi derinlemesine temizlik sağlar.
- Kan dolaşımını düzenleyerek cilt rengini dengeler.
- Gözeneklerin sıkılaşmasına ve cildin nemlendirilmesine sağlar.
- Gözyaşı kadar saf olan formu ile başta hassas - kızarık ciltler başta olmak üzere tüm cilt tiplerini cildi tahriş etmeden susuz kir ve makyajdan temizler.
- Yüz ve göz çevresinde tek ürün olarak güvenle kullanılabilir.
- Misel solüsyonlara oranla daha az tensio-aktif madde içerdiğinden en hassas ciltlerde ve kontak lens kullananlarda daha güvenlidir.
- Parfüm, paraben, boyar madde ve sabun içermez.
- Durulama gerektirmez






Topicrem Rich Soothing Face Cream İçeriğindeki derinin yapı taşlarından olan hyaluronic asid , yaşlanmayı ve nem kaybını yavaşlatmaya  ,kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcıdır. Nemlendirici etkisi ile cildi tazelenmesini ,esnekliğinin artmasını ve rahatlamasını sağlamaya çalışır. Cildin doğal renginin daha parlak ve ışıltılı olmasını sağlar. Aquaxyl sayesinde kutanöz mikro rahatlama ile cildi pürüzsüzleştirir. Bitki kokteyli (bambu-lotus-nilüfer ve hibiscus özleri) sayesinde karma ciltlerin nem programında tazelik hissi sağlar.                         

Hyaluronic Asit : Hücrelerde su tutulmasını sağlar. İnce çizgilerin görünümünü azaltır.

Aquaxyl : Cildin su rezervlerini bütünler ve güçlendirir.

Yabani menekşe Özleri : Nemlendirme ve hücre yenilenmesini destekler.

Liçi Meyve Özleri : Nemlendirme ve hücre yenilenmesini destekler.

Shea ve Baobab Yağları, Avokado, Gliserol, Balmumu : Cildi besler ve nemlendirir.

Yoğun yapısı ile normal kuru ciltlerin nem ihtiyacını karşılar ve kuru cildi yatıştırır. İnce çizgilerin görünümünü hafifleterek pürüzsüz bir cilt temin eder.



5 yorum:

  1. bennimde henüz topicrem ürünlerini deneme fırsatım olmamıştı ama bu yazıdan sonra özellikle toniği merak ettim. :) sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Çok tatlı bir bloğunuz var takipteyim eğer ilginizi çekerse benim bloğuma da beklerim :) http://petunyanincizimaceralari.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. http://ppinkink.blogspot.com.tr/?m=1
    Beklerimmmm :)

    YanıtlaSil