13 Şubat 2016 Cumartesi

Bayan İç Giyimde Dantelistan

Herkese merhaba 

Dantelistanla sevgili İlknurun etkinliğinde tanıştım Etkinliğe göz atmak isterseniz tık. Dantelistan alışverişimden çok memnun kaldım ürünleri çok kaliteli. İnternetten alırken aslında çok tereddütettim ama tam istediğim gibi geldi . Size Biraz Dantelistan hakkında bilgi vereyim :

Alışveriş ve e-ticaret sitelerindeki yenilikleri yakından takibeden Dantelistan, müşterilerinin alışveriş ve kimlik bilgilerini de 256 bitlik gelişmiş bir kriptolama teknolosijiyle koruyor ve güvenli bir alışveriş imkanı sağlıyor.

Dantelistan, size her zaman en iyiyi en uygun fiyatla sunar.
Dantelistan Online İçgiyim Mağazasında şunları bulacaksınız:
Her Alışverişinize ParaPuan
Dantelistan'dan yapacağınız bütün alışverişlerde ParaPuan kazanır, sonraki alışverişlerinizde kazandığınız puanları para yerine kullanabilirsiniz.
İndirimler ve Fırsatlar
Düzenli sezon indirimleri, kampanyalar ve sürpriz fırsatlarla ülkemizin ve dünyanın önemli markalarının iç giyim ve rahat ev kıyafetleri kategorisindeki binlerce ürün arasından, dilediğinizi %90'a varan indirimlerle satın alabilirsiniz.
Koşulsuz İade Garantisi
Kullanmadığınız ürünleri, ambalajını bozmadan ve faturasıyla birlikte, kargo ücreti ödemeden 14 gün içerisinde iade edebilir, para iadesi veya ürün değişimi talebinde bulunabilirsiniz.
%100 Orjinal Ürün
Dantelistan.com'da sadece seçkin markaların kaliteli ürünlerini kendi marka garantimiz altında siz müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Dantelistan sattığı tüm markaların yetkili satıcısıdır ve sattığımız bütün ürünler üretici ve ithalatçı firmaların garantisi altındadır..
Ona Sürpriz Yapın!
Bırakın ne istediğine o karar versin. Zarif tasarımlı, 50, 100, 150, 200, 250 liralık Dantelistan hediye çeklerisevdiklerinizi mutlu etmenin en harika yolu...
Moda ve Yenilik Tutkusu
Dantelistan, size yeniyi, heyecanı, farklılığı ve tutkuyu getiriyor. Giydiklerinizin size özel, kişiliğinizi yansıtan şeyler olmasını istediğinizi biliyoruz. Yaptığınız her alışverişi, keyifli bir keşfetme serüvenine dönüştürecek koleksiyonlarımız, akıllı alışveriş seçenekleriyle karşınızda.
Özel Ambalaj
Dantelistan, mahremiyetinize saygılıdır. Siparişleriniz, dışardan bakıldığında içinde ne olduğu belli olmayacak şekilde ambalajlandıktan sonra kargoya verilir.
 
Müşteri hizmetlerimiz her türlü probleminiz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır. - Mutlu alışverişler!

Sizinle beğendiğim modelleri paylaşıyorum 







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder