25 Şubat 2016 Perşembe

Farmasi Ürünleri

Merhaba 

Bugün sizlerle Farmasi ürünlerimi paylaşacağım . Sevgili İlknur'un etkinliğinde hediye gelen paketin içinden çıkan ürünler favorim oldu. Özellikle At kestanesi kremi için ilerleyen günlerde daha detaylı bir post hazırlayacağım ama şimdi kısaca kendisinden  bahsedeyim ;

Annemin ayakları ağrıyordu sürdüğümüz kremler merhemler anlık olarak geçirsede genel olarak ağrısı geçmiyordu . Krem geldikten sonra 1 hafta düzenli olarak gece yatmadan ağrıyan yerlere mesaj yaptık ve şuan ağrıları geçti . Annem kremi her gördüğünde iyi ki gelmiş bu krem diyo :)

Farmasi diş macununu ilk defa denedim . 
Bitkisel ve floridsiz olması en güzel tarafından birisi .
*Diş çürüklerini ve diş eti problemlerini önlemeye yardımcı olur
*Ağız kokusu ve diş lekelerini yok etmeye yarar
*Sağlıklı beyaz dişlere kavuşturur
*Ferah bir nefes sağlar
*Tartar oluşumunu , sigara kahve kokularını engellemeye yardımcı olur


Rengiyle gönlümü fetheden BB Red Cherry Ruju sürümüyle rengiyle dokusuyla çok güzel . O direk gördüğümüz kırmızı rengi dudakta o şekilde yoğun durmuyor hafif bir kadifemsi görüntüsü var . Kalıcılığı fazla değil gün içinde tazelemeniz gerek .


Kaş şekillendirici paletini kullanmayı beceremedim desem . Zaten sık sık makyaj konusunda yeteneksiz olduğumu söylüyorum . Palette 3 farklı ton var en koyu olan bile bana biraz açık geldi kaşlarımda tam dolgunluk sağlayamadım .


8 yorum:

  1. ruju merak ettim sürülmüş halini ama :)

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan canım at kestanesi balsamını annem ağrı kesici olarak kullanıyor cidden çok iyi, ben ise çok farklı bir amaç için deneyimliyorum sürpriz :))))) ama işe yararsa var ya ortalığı inletirim :)))

    YanıtlaSil
  3. Kaş paletini ben far paleti olarak kullanıyorum ��

    YanıtlaSil
  4. at kestanesi kremini merak ettim güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  5. HARİKA
    www.turkobet.blogspot.com

    YanıtlaSil