21 Mart 2016 Pazartesi

Elifle Kadınlar Günü Etkinliği

Sevgili Elif'in davetiyle Metropolitan Otel de Kadınlar gününü kutladık ve #Eliflekadınlargünü etkinliğinde bir araya geldik.

Metropolitan Otel'e daha önce hiç gitmemiştim daha sonra detaylı olarak otel hakkında bilgi vereceğim . Misafir perverliği , yemekleri , sunumu , detayları herşeyiyle harika ev sahipliği yaptılar. Teras katında Kehribar salonundaydık bu salonda özel davetlerde veriliyormuş bence şans vermelisiniz.


 Etkinlik boyunca bizi yalnız bırakmayan sponsorlarımıza çok teşekkür ederim .


Bioderma ürünlerini çok severek kullanıyorum . Dermatoloğumda bana Bioderma serisini önermişti . Bu ürünleri ilk defa deneyeceğim ama çok seveceğime eminin .

  • ABCDerm Dermatolojik Güvenlik İlkeleri'ne uygun olarak özenle üretilmiştir.
  • Mükemmel cilt toleransına sahiptir.
  • Paraben içermez.
  • Hipoalerjeniktir.
  • Atoderm shower oil
  • Hipoalerjeniktir
  • Yüksek cilt ve göz çevresi toleransına sahiptir
  • Gözleri yakmaz
  • Paraben içermez
  • Sabun içermez
  • Renklendirici içermez



Şimdi görünce diyeceksiniz Burcu bu kavanoz neden yarım :D Ben henüz fotoğraf çekmeden yarısınız yedim ve tadı gerçekten harika. Ben yumuşak turşu sevmem kıtır kıtır olmalı hazır olmasına rağmen kıtır kıtır bir turşu. Dip sosada bayıldım tadı çok güzel . Berrak ürünlerini denemelisiniz özelliklede turşuyu .


 Annem mutfakta genelde Cook ürünlerini kullanır . Etkinlikte onlarda bizimleydi ben alüminyum folyo kaplı pişirme kadığını merak ediyordum deneyip paylaşacağım .


Tatlı yemeği nasıl sevdiğimi bilmeyen yoktur heralde . Pakmaya alışılmışın dışında yeni bir puding serisi hazırlamış bal badem olan favorim oldu .


Hc Hair Care saç açıcı sprey ben severek kullanıyorum daha öncede yazmıştım . Kokusu muhteşem ve gerçekten taramayı kolaylaştırıyor.


Parfüm biz bayanlar için vazgeçilmezdir bize özel olması bunu dahada vazgeçilmez kılar . Parfüm Lab harika kokularıyla ve ismimze özel yapılmış şişeleriyle bizlerleydi.


Lavera ve Aloree markasıyla ilk defa tanıştım . Kapatıcısı hoşuma gitti kaş maskarası ilk defa kullandım ama kaş kalemi ve farından çok daha kolay geldi bana.


ABS alçı da bizlerleydi . 


Ben FaBooks ürünlerini kullanıyordum harika bir günlük düzenleyicisi var programları düzenliyor hatta içmen gereken su miktarını bile not alıyorsun . Zaten boyama yapmayı seven biti olarak bu boyama kitaplarınıda çok sevdim.



Pierre Cassi Hakkında daha önce bir yazı paylaşmıştım buradan okuyabilirsiniz . 


Pierre Cassi erkek modasının aksesuarlarınıda en güzel şekilde beğeninize sunmuş . Takım elbisenizin yanında kemer,kol düğmesi,kravat,yaka mendili gibi aksesurlarıda seçebilirsiniz .


Horebica etkinlikte bir çekiliş yaptı ve bende o çekilişin şanslı isimleriden biri oldum . Bu kalıplarla harika cupcake 'ler yapacağım.




Muhteşem kokulu harfim için Sibelin Hobi Dünyasına ve Tatlı menekşem için Asos çiçeğe teşekkür ederim :) 


Ve tabi harika lezzetleriyle Tatlimo bizlerleydi.

4 yorum:

  1. Ay yarım turşu kavanozuna koptum :)))) Afiyet olsun! Hepsini güle güle kullan şekercim!

    YanıtlaSil
  2. iyiki tanıştık çok güzel bir etkinlikti :) en kısa sürede tekrar görüşmek dileğiyle❤️

    YanıtlaSil
  3. Hediyelerini güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil