18 Nisan 2016 Pazartesi

Gordon Pastanesi Etkinliği

Herkese merhaba 

Geçen hafta sevgili Ayşegül ve Gordon Pastanesinin daveti ile harika bir haftasonu geçirdik.Ben aslında böyle el becerileri gerektiren konularda çok kabiliyetsizim ama yinede pastam gayet güzel oldu . 

Size Gordon Patanesi Hakkında biraz bilgi vereyim ( Yazı Kendi Sitelerinden Alıntıdır )

Gordon Pastaneleri 1989 yılında temellerini atmış, Ankara'da hizmet vermekte olan kalite ve damak tadını prensip edinmiş bir firmadır.
Sıcak sohbetlerin yanındaki vazgeçilmez tatlarının yanında, Düğün, Nişan, Baby Shower gibi özel günlerinizde de en seçkin ürünlerimizle sizlerin yanında olmaktan gurur duyarız.
Kaliteli ve temiz üretimi ilke edinmiş firmamız, güler yüzlü personeli ile siz değerli müşterilerine hizmet vermeye devam edecek.
İlker Cad. No: 30 Adresimizden, telefonlarımızdan ve Online sipariş sitemizden gönderebileceğiniz siparişlerinizi adresinize kapıda ödeme kolaylığı ile tesllim ediyor, her an yanınızda olduğumuzu unutmamanızı rica ediyoruz.


Bu benim '' Ablan Star Bebeğim '' pastam :D Gordon Pastanesinin sadece pastaları değil yemekleride harika . Muhteşem ürün yelpazesi olan bir menüye sahip .


 Canım Başak'ımla Romwe reklam çekimleri pozumuz . Başak'ın ceketi ve benim gömleğim Romwe



 Reeeesmen sanat eseri bu pasta ya



Buda benim nacizene pastam :) Kalpler ve en değer verdiğim harflerle süsledim :)



Fotoğraflarım için sevgili @basakbasaranphotography 'e çok teşekkür ederim .


1 yorum:

  1. Hahaha Burcu, bizim poz tam Romwe için star pozu olmuş yalnız :) Öperim seni pek çok!

    YanıtlaSil