7 Kasım 2016 Pazartesi

Sağlıklı Makyaj Ürünleri ile Doğallığın Keyfini Sürün

Kadının en önemli bakım ayrıntısı olan makyaj, sağlıklı ve kaliteli olan ürünlerle yapıldığı takdirde daha kusursuz ve benzersiz bir görüntü olanağı veriyor. Dermatolojik aşamalardan geçmiş olan Yves Rocher ise doğal ve bitkisel özlü ürünleri sayesinde makyaj konusunda sizi tatmin etmeyi başarıyor.
Yüz güzelliğinizi ön planda tutan marka, makyaj ürünleri kapsamında üstelik cilt bakımınızı da baz alıyor. Makyajın cildinizin üzerinden uzaklaştıran, beraberinde derinlemesine temizlik sağlayan makyaj ürünleri ile siz de teninizi yenileyebilir ve daha bakımlı bir kadın imajı çizebilirsiniz.





Vegetal Serisinin Tonik Etkili Temizleme Suyu Çeşitleri

Cilt için etkin sonuçlar veren Yves Rocher, Vegetal serisinde Hydra, Sebo ve Sensıtıve olmak üzere 3 çeşit tonik seçeneği beğeniye sunuyor. Tonik etkili olan temizleyici sular, daha canlı bir tene kavuşmanıza yardımcı oluyor. Cilt bakım serisinde her cilt tipine uygun ürün seçeneği bulmak mümkün oluyor.

Pratik ve kullanışlı şeffaf şişesinde beğeniye sunulan tonik etkili temizleme suları, cildinizi temizlerken diğer yandan da ferahlık sağlıyor. Temizlik sonrası teninizde net ve daha canlı bir görüntü bırakan makyaj ürünleri, üstelik nemlendirme ve ışıltı kazandırma noktasında da oldukça etkileyicilik gösteriyor. %88 oranında doğal içeriğe sahip olan canlandırıcı tonik ürünleri içerisinde cilt için zararlı etken oluşturabilecek paraben, silikon ve renklendirici bulunmuyor. Sensıtıve grubunda üstelik cildinize hafiflik kazandıran ve yatıştırıcı bir etki gösteren temizleyici süt ürünleri de yer alıyor.




Cildinizi Vegetal Serisinin Jel Krem Ürünleriyle Şımartın

Taşınabilir pratik ambalajıyla makyaj ürünleri içerisinden öne çıkan jel kremler, teninizde 24 saat boyunca nemlendirme sağlıyor. Doğal içerik oranı %85 oranlarına çıkan ürün grubu, cildinizin yağ dengesini düzenleyerek daha sağlıklı bir yüze sahip olmanızı kolaylaştırıyor. Kullanımı kolay pompalı şişesinde tasarlanan Hydra jeli, hoş kokusu ve ferahlayıcı içeriği ile kullanırken keyif veriyor.

Kaside kökünden elde edilen Sebo temizleyici jeli, cildinizdeki fazla yağı uzaklaştırarak mat bir görüntü bırakıyor. Günlük bakım ritüellerinizin arasına ekleyebileceğiniz bu bakım ürünlerini, göz çevresi de dâhil tüm yüz ve boyun bölgenize uygulayabilirsiniz. Uygulama zamanlarınızı sabah-akşam veya sabah-gece şeklinde kendi isteğinize göre ayarlayabilirsiniz.


2 yorum: