28 Ağustos 2017 Pazartesi

Moda Ve Trend // Elle

Herkese merhaba


Alışverişe çıkmadan önce şöyle bir mode sitelerinde dolanırız . Yeni trendler moda renkler ,desenler nelermiş diye. Benim çok severek takip ettiğim ve ilham aldığım Elle. com her alanda olduğu gibi moda alanında da çok başarılı .



Elle'den moda haberlerini  severek takip etmemin bir diğer sebebi de bir çok markanın yeni trendlerinin olduğu geniş bir yelpazesi olması. Tırnaklar için yeni trendlerden saç için yeni modellere hepsi bir tık uzağımızda.




Sizde benim gibi dışarı çıktığınızda onca şeyden sonra moda dergileri almayı atlıyorsanız kahvenizi alıp modanın trendlerini Elle'den takip edebilirsiniz :)





Benim dikkatimi Raf Simons tasarımı bu koli bandları çekti . Siz bir koli bandına 155 sterlin vermek istermiydiniz :D ? Kıyafet üzerinden bakınca da farklı duruyor tabi :)




“Michael Michael Kors” yeni sezonuna da göz atmanını tavsiye ederim .
Bu sezon krem rengi , çikolata ve altıntınılarıyla zenginleştirilmiş kumaşları çok sık göreceğiz sanırım .

Spor kesimli trençkotlar, pilot montlar, büyük düğmelerle zenginleştirilen asker parkaları, konyak rengi ikonik Bomber ceketler sonbahar da bizlerle olacak .








Sonbaharın trendleri raflarda yerini almaya başladı . Çanta trendlerini gördünüz mü ? Ben bir kaç model beğendim hep birlikte bakalım ...

Deri kesimli kadife kemerli çanta PRADA £1,160


Suni Kürk  çantalar da bu sene trendlerinden :)



Kese Çanta ZARA 129.95 TL

Sarah Jessica Parker ayakkabı tutkusunu ve zevkiyle telefon kılıfı tasarlamış . Bu kılıf biz kızların favorisi olacak :D

Sarah Jessica Parker'ın tam da Sex and the City hayranlarına göre  tasarladığı iPhone kılıfları Casetify'da 35 Dolar'dan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu :)




90'ların saç trendleri Halle Berry ile geri geldi .Geçtiğimiz günlerde, Berry, filmin galasına, 90’lardan beri görmediğimiz bir saç stili ile katıldı. Bodrum ve Çeşme sokaklarında görebileceğiniz saç süsleri şimdi çocuklar tarafından sevilse de bir zamanlar 90’ların vazgeçilmez trendiydi. Halle Berry’de bu saç iplerini daha olgun bir tarzda kullandı, neon renkler yerine daha sade renklere yönelen Berry’nin saç ipleri festival sezonunda karşımıza oldukça fazla çıkacak gibi duruyor :))


Ben sizinle moda haberinden bir kaç tanesini paylaştım daha fazlası için Elle. com > Moda :)


1 yorum:

  1. Elle benim de en sevdiğim dergilerden. Trendlere gelince, Michael Kors dışındakiler pek bana hitap etmedi :) Öptüm çok!

    YanıtlaSil