20 Kasım 2017 Pazartesi

Yeni Yıl Ruhu

Ankara'da bütün avm'ler yavaş yavaş yeni yıl ruhuna bürünüyor . Her yer ışıl ışıl süslenmeye başlamış. Her mağazada yeni yıl detayları :)

Bu kombini yapmak için kaç haftadır ayakkabımın gelmesini bekliyorum . 30$ ve üzeri gümrükte takılıyormuş benim siparişim de takıldı belli bi ücret ödedikten sonra kargoya yeniden verildi asıl olay bundan sonra başkladı zaten . 

Kargo ilk önce Çanakkale'ye gitmiş , oradan İstanbul'a geri döndü nereye teslim edildiği belli değil kendim kargo sektöründe olmasam takip edemeyeceğim kargoyu birisi ben teslim etmedim diyo birisi ben almadım uzun uğraşlarım sonucu bulundu tabi.

Ürün alırken dikkat etmenizde fayda var derim . Gümrükte takıldıktan sonra takibini güzel yapmak lazım .


Rosegal sitesinde gördüğüm bu ayakkabıları çok beğenmiştim rahat olup olmadığı beni şüphelendirdi ama alıp denemek istedim gerçekten çok sevdim çok rahatlar :)

Zaful sitesinden aldığım ceketimle de aşk yaşıyorum resmen şuan havalar soğuduğu için daha fazla giyemeyeceğim sanırım ama mevsimi gelince üzerime yapışacak o kesin :)

Fotoğrafları fatih çekti ama çabuk sıkıldı sanırım alışması lazım 150 tane çekmeye :D



Ceket : Zaful 
Ayakkabı : Rosegal
Pantolan : Romwe






3 yorum:

  1. ÇOK RAHAT DURUYORLAR GERÇEKTEN BU ARADA BU ARA ZAFUL ALIŞVERİŞLERİNİN DHL İLE GÖNDERİLMESİ KÖTÜ OLDU ÇÜNKÜ MALESEF GÜMRÜĞE TAKILIYOR BEN DE BİR KAÇ KEZ ÖDEDİM SON ZAMANLAR :(

    YanıtlaSil
  2. Yalnız gümrük ödemene değmiş,çok güzeller! Sonunda ulaşmış olmana da çok sevindim ayrıca. Güle güle giy şekercim, öperim!

    YanıtlaSil
  3. Beautiful jacket :)
    www.ivanasworld.com

    YanıtlaSil