15 Temmuz 2018 Pazar

Neutrogena Konsantre Bakım

Herkese merhaba

Neutrogena ürünlerini çok severek kullandığımı daha önceki yazılarımda da paylaşmıştım.Ben özellikle Neutrogena visibly clear sivilce temizleme jeline bayılıyorum.T bölgesindeki aşırı yağdan dolayı yüzümde çoğu zaman bir parlama oluyor ama bu jeli kullandıktan sonra gözle görülür bir matlaşma oluştu.Babam da topuk kreminin hastası ne zaman bitse Burcu benim kremi unutma diye ekliyor alışveriş listesine :)

Neutrogena bu sefer maske koleksiyonuyla karşımızda.Yoğun nemlendirici,canlandırıcı,detoks etkili ve kırışıklık karşıtı.Maskeler hidrojel ve krem ve krem maske olarak ayrılıyor.





Su jeli olarak da tanımlanan hidrojel, içierinde yoğun miktarda serum barındıran ve bu serimı eşit olarak tutan bir form.Bu şekilde yeni çıkan yeni maskeler içeriğinde yoğun olarak serum barındırıyor.Maske cildi ikinci bir cilt gibi sarıyor ve cilde ferahlık hissi veriyor.Ayrıca sıcaktan aşırı bunaldığınızda buzdolabında sakladığınız maskenizi çıkartıp serin bir deneyim yaşayabilirsiniz :) 

Korede geliştirilen ve etkisi kanıtlanmış Neutrogena Hidrojel maskeler 30 ml seruma denk (1 aylık)içeriği 15 dakikada veriyor.




Yoğun nemlendirici hidrojel maske kendi ağırlığının 1000 katı sıvı tutma özelliğine sahip olan Hiyalüronik Asit nemi cildinize hapseder ve gün boyu ihtiyaç duydukça ona verir.


Canlandırıcı etkişi hisrojel ışıltı maskesi içeriğindeki B3 vitamini ile cildinize canlılık ve ışıltı verir.


Yeni Neutrogena krem maske serisi sadece 15 dakikanın sonunda etkisini fark edeceğiniz bir yüz deneyimi vaad ediyor.

Ben krem maskeyi henüz denedim ama denemek için sabırsızlanıyorum :)

1 yorum:

  1. Bu hidrojel maskeler çok ilgimi çekti; elimdeki 7438724 tane kağıt maske bitince aklımda!! Güle güle kullan canım, öperim!

    YanıtlaSil