7 Haziran 2017 Çarşamba

Golden Rose Long Stay Matte Lipstick 02

Herkese Merhaba 

Geçen hafta BİM'den aldığım Golden Rose Long Stay Matte Lipstick 02 numaralı ruju instagram hesabımdan paylaşmıştım ve büyük beğeni toplamıştı .

BİM'e genelde Golden Rose ürünleri geliyor ama ben pek incelemiyordum geçen gün gittiğimde bir bakayım dedim ve mat rujları gördüm. 02 numarası çok hoşuma gitti bileğime sürdüm baktım rengi de gayet güzel duruyor bileğimde fiyatıda 11.90 tl gibi birşeydi aldım hemen .

Eve gelip dudağımda denediğimde aynı durmadı yada rengi bana gitmedi . Genelde nude tonlar yada kırmızı pembe gibi daha canlı renkler sürdüğüm için belkide gözümün pek alışık olmadığı bir renk oldu biraz soluk kaldı yüzüme .

Kalıcılığı ve duruşu gayet güzel ( rengin bana gitmediğini görmezden gelirsek eğer ) bileğimde denediğimde video çekip eklemiştim suyla yıkadım peçeteyle silmeye çalıştım ve asla çıkmadı sonunda makyaj temizleme suyuyla sildim anca o şekilde çıktı . Sizde benim gibi dudaklarınızı yiyorsanız yada sürekli dışarda bişeyler içip yemek yiyorsanız sizi gün içinde tazelemeden idare edecek bir ruj.





1 yorum:

  1. Ya hala bakamadım BİM'de bu rujlara, bugün bir uğrasam mı ki? Bence yoğun göz makyajı ile iyi durabilir Burcu'cum sende de... öperim!

    YanıtlaSil